dilluns, 23 d’abril del 2018

Guanyadors Concurs Incredibox. 2n d'ESO

Ha costat però ja tenim els guanyadors del Concurs de composició musical Incredibox fet amb l'alumnat de 2n d'ESO.

D'entre els 13 treballs seleccionats que podeu veure anant a Projecte i Concurs Incredibox. Vota! hi ha hagut un primer premi, un segon premi i dos tercers premis ja que han quedat amb el mateix nombre de vots.

Cal dir que es tracta de treballs molt originals en el que els alumnes han sabut trobat les diferents combinacions de "ninotets", el que es diu combos, per fer uns treballs molt espectaculars visualments.

Us els comparteixo perquè els disfruteu. Felicitats a tots els i les guanyadores!

Primer Prem: Incredibeatbox
http://www.incredibox.com/mix/5AB1563B6D445-V4
Jan Parra i Pau Aliaga

Segon Premi: Follow Me

http://www.incredibox.com/mix/5AAE5A9FD075B-V4
Gerard Pelegri i Pol Singh

Tercer Premi: The Life i Posa-li Ritme
http://www.incredibox.com/mix/5AB0060B75ADB-V3http://www.incredibox.com/mix/5AAEB1ADBFFAD-V4
Juan Carlos Asensio i Aran Gutiérrez                        Irina Ayllón i Jana Guinovart                       

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Són xulissims els Incredibox. Personalment aquesta app a mi m'agrada moltissim. Moltes felicitats al guanyadors i guanyadores i a la professora per aplicar aquesta app en l'ensenyament de música ja que ho teobo molt interessant, divertit i de profit. :)

Jana G. 2nD ha dit...

Aquest treball ha sigut molt xulo, està molt bé que poguem crear nosaltres mateixos, ara si he de fer alguna composició ja se com fer-ho.

Clàudia G. 2nD ha dit...

Fer aquest treball, ha sigut molt divertit i entretingut. M'ha agradat molt poder combinar sons, ritmes, melodies...

Gerard Pelegrí ha dit...

M'ha agradat molt fer aquest treball, he escoltat els 3 primers i son molt xulos, a pesar del treball que a suposat fer la composició m'ha agradat molt aquesta manera de fer treballs. Et animo a fer més treballs així.

Gerard ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Martina Prats ha dit...

M'ha agradat utilitzar aquesta app i crec que els guanyadors s'ho mereixen molt perque han combinat molt be els sons i el solo els hi ha quedat molt bé

Anne ha dit...

Aquesta activitat ha estat molt divertida, ja que hem sapigut treballar fent música des de una app xulissíma. I sobretot hem après a utilitzar l'incredibox fent que els personatges anessin apareguen i desapareixent fen diferents veus.

Jordi Artigas 2nD ha dit...

M'ha agradat molt aquest treball, ha estat molt creatiu i divertit el fet de crear amb sons, ritmes, melodies... També experimentar tota la feina que hi ha darrera una composició. Ha estat un gran treball i crec que haurien d'haver-hi més activitats així.

musicaade ha dit...

Interessant el teu comentari, Jordi! Necessitavem algú que es fixes en tota la feina que hi ha darrera de la composició musical. Felicitats per la teva reflexió!