diumenge, 3 de febrer del 2013

3rA: treballs amb Kidblog

Aquest és el segón curs que amb els alumnes de 3rESO treballem amb Kidblog. És una plataforma que funciona com els blocs de Wordpress i que és molt fàcil de gesionar tant per part del professorat com per part dels alumnes. 


Els alumnes pengen totes les activitats de classe i els treballs al seu bloc. El professor s'estalvia de portar al damunt piles de fulls de paper i pot corregir les activitats directament al bloc de l'alumne via comentari. 

Al mateix temps s'estableix una col·laboració i diàleg molt enriquidors entre els mateixos alumnes que es comenten uns als altres els diferents articles que han posat en els seus bloc.

És per això que us voldria mostrar el magnífic treball que molts dels alumnes de 3rA estan fent aquest segón trimestre. No serà una feina senzilla perquè treballen molt, però intentarè fer un resum del més destacat: 

1- L'Àngels posa versions actuals dels comentaris d'audició.
2. La Cristina ha fet un codi QR del seu bloc i ens aconsella l'aplicació Jing per fer captures de pantalla.
3. El Jorge ens fa una fitxa d'audició de Oh Magnum Misterium de T.L.de Victòria
4.El Ruben no li agrada el cant gregorià, però malgrat això fa un magnífic comentari
5. L'Alícia ha fet una bona feina amb el LIM del Renaixement
6. L'Eva ens dóna a conéixer aplicacions per escoltar música amb el mòbil i ens recorda la nostra infància amb  Els pallasos de la tele: Gabi, Fofó i Miliki.
7. La Núria: ens dóna a coneixer perquè és tan important la música per ella.
8. La Sandra ha fet un magnífic dibuix sobre la música a l'Edat Mitjan i ens ha fet un puzzle perquè ens divertim.
9. El Pere ha fet un Voki de presentació
10. L'Òscar: ha fet un mapa conceptual amb Popplet de l'Edat Mitjana.

Podeu veure tots els blocs anant a 3r ESO. Activitats 2.0 

1 comentari:

Núria Mansergas ha dit...

Bon dia Adelaida, això del Kidblog em sembla una bona manera de treballar. M'agrada molt i crec que és una eina molt fàcil de fer servir, entenedora, senzilla i molt útil a l'hora de fer aquests treballs que ens manes (ja siguin comentaris d'audició o altres). Ho recomano. A més, es poden veure i comentar els treballs dels companys i això m'ajuda a entendre millor el tema treballat, ja que hi han treballs molt ben fets.
Núria