divendres, 31 de maig del 2013

És Barroc? És Clàssic?

Amb els alumnes de 3rESO acabem un perìode i en comencem un altre.

Sabeu diferenciar la música de cada un d'ells? Sabeu distingir quins són els els músics més destacats de cada una de les èpoques?

Ens posem a prova amb aquesta activitat de MAPA i aquestes dues activitats d'audició d'Educaplay. En els dos TEST d'audició, cal que cliqueu l'opció de fer l'activitat amb FLASH perquè sino dóna error i no la podreu fer.



És Barroc?
És Clàssic?

dimecres, 29 de maig del 2013

Amb la flauta al Bergadà: 3rESO

Els dies 14 i 15 de maig vam anar al Bergadà amb els alumnes de 3rESO. Es tractava d'una sortida organitzada pel Departament de Socials i l'objectiu era conéixer tota l'activitat industrial que es va desenvolupar al llarg de la conca del riu Llobregat fins els anys vuitanta. 
Com que teníem el concert de Primavera a prop, vam aprofitar per prendre la flauta. Al matí, després d'esmorzar, vam fer un petit assaig. L'Eva López, que sempre va a tot arreu amb la seva càmara, ho va gravar i després ho ha editat. 
Un petit record per dos dies de molta pluja, però molt intensos i ple d'experiències. Gràcies a tots els de 3r i a l'Eva per la feina que ha fet :)




dimarts, 28 de maig del 2013

El Barroc a Europa: Collage i Thinglink


Hem descobert una nova eina, l'Smore. Aquesta eina ens ha permès fer uns treballs molt vistosos amb els alumnes de 4tESO i a mi també m'ha servit per fer una presentació dels treballs que els alumnes de 3rESO han fet sobre "El Barroc a Europa. Collage 3rB".

La veritat és que els han quedat uns treballs molt ben fets. En el centre han situat en el mapa d'Europa cada compositor en el seu pais corresponent i al voltant i han posat els principals compositors del Barroc amb quatre punts d'informació: Nom, paìs de naixement, una obra important i una curiositat o xafarderia de cada un d'ells. Hi ha xafarderies molt intereressants!

Clicant a la imatge podreu veure l'exemple fet per l'Aina Bové i la Judit Ferran i a la presentació hi trobareu la resta dels treballs de la classe. Només cal que cliqueu per anar-hi directament.

Feu comentaris donant la vostra opinió i dient quin és el que heu trobat més interessant!!!

dilluns, 27 de maig del 2013

Treballem amb Audioboo

Com tots sabeu, la setmana que ve tenim el nostre Concert de Primavera. Serà el dijous 6 de juny al Castell del Paborde a dos quarts de nou del vespre. 

Així doncs us proposo fer una falca publicitària per tal d'anunciar el nostre concert i animar la gent a que vinguin a escoltar-nos.
L'activitat 2.0 que  us proposo és gravar un àudio amb una eina molt senzilla: Audioboo. El treball el farem en grup de 3 persones.

Com ho hem de fer? 
PRIMERA OPCIÓ: 
PAS 1: ens donem d'alta a Audioboo. Per fer-ho hem d'anar a "Sign up for a free acount". Necessitem un correu, un nom d'usuari i una contrassenya (recordeu tenir-ho tot apuntat en una llibreteta desada al calaix de l'escriptori). Teniu un tutorial AQUÍ

PAS 2:  redactem un text que enganxi i sigui divertit. Aquest text l'han de llegir les 3 persones del grup (la manera com s'organitzin a l'hora de llegir és lliure).

PAS 3: decidim quin o quins fragments d'alguna de les cançons del concert, tocarem en la falca publicitària.

PAS 4: gravem la nostra falca: (segur que caldran algunes proves abans de tenir la definitiva)
1- ho podem fer directament des d'Audioboo amb l'opció de "Record" (necessitem tenir el Java actualitzat) 
2- ho podem fer amb el telèfon mòbil. Es generarà un arxiu que ens podem enviar al correu i pujar-lo amb l'opció "Rather
upload a file?"
La durada ha de ser com a màxim d'un minut i mig.

PAS 5: acabem el nostre Boo. No oblideu guardar el projecte i posar el nom dels components del grup.


PAS 6
1- els alumnes de 2nESO me l'envieu al correu . Heu de copiar la URL del Boo:
http://audioboo.fm/boos/1416159-prova-audioboo
2- Els de 3rESO el podeu posar al vostre bloc. Hi ha l'opció d'embed. Només cal que copieu el codi HTML i el poseu en el bloc.


SEGONA OPCIÓ: 
Hi ha una possibilitat molt més còmoda i ràpida: us baixeu l'aplicació (gratuita) que us permetrà gravar i pujar a la web d'Audioboo directament el vostre treball. Aquesta aplicació és compatible amb iPhone, Android i Nokia. 

diumenge, 26 de maig del 2013

La invención de Hugo per Maria Martí

Arribem a la setmana d'examens i els alumnes de 4tESO s'han espavilat a penjar els seus treballs sobre la pel·lícula La invención de Hugo. 

Han estat uns treballs molt complets que han requerit tenir diverses habilitats amb les diferents eines 2.0 que hem estat utilitzant al llarg del curs.

En aquest article us vull presentar el treball de la Maria Martí. És un treball fantàstic on s'analitzen tant els elements purament visuals i cinematogràfics, com els musicals. A més s'hi inclouen altres treballs TIC fets amb eines 2.0 com Fotobabble, Audioboo i Soundcloud.

dissabte, 25 de maig del 2013

La invención de Hugo per Maria Coca

Continuen arribant treballs sobre la pel·lícula que vam veure la setmana passada "La invención de Hugo".

Aquesta vegada és un treball fet per la Maria Coca. 

La Maria ha sabut reflectir els diferents elements que hem estat treballant durant tot el el tema de Música i Cinema. Hi trobem apartats que fan referència al llenguatge cinematogràfic així com també diferents referències a la Història del Cinema. Pel que fa a la part musical ens parla de Howard Shore, de la seva música i analitza fil per randa l'escena de l'armari (ah, si voleu veure l'escena cliqueu directament per anar al Youtube!). 

No deixeu de visitar el bloc de la Maria i deixeu-hi comentaris. 


divendres, 24 de maig del 2013

Els barrocs més selvatges: 3rB

Últim trimestre i últims Mixbits de l'any.

Els de 3rB també volen fer la seva pròpia tria musical del Barroc i fer una "play-list" amb Mixbit, una eina 2.0 són molt interessant que segur que us enganxarà

Podem traduir "bit" com a mossegadeta o tastet, així que farem un mix a base de petites mossagades de música d'aquests dos períodes

L'avantatge que té aquesta eina és que no cal registrar-se, així que només cal que seguiu les instruccions que us he posat en el document que hi ha a peu d'article. Ah, i a més el podeu compartir a Facebook!

Per provar l'eina jo n'he fet un (veureu que només és del Barroc) Us he de dir que m'ho he passat molt bé! 

Podeu anar al meu Mixbit clicant AQUÍ o a la imatge. I també podeu anar a veure el treballs que van fer el trimestre passat els de 3rA a "Tastets musicals amb 3rA"



dimecres, 22 de maig del 2013

El Barroc a Europa: Collage 3rB

Compartir recursos i idees és una filosofia que compartim tots els els professors  que estem a la xarxa, i això ens enriqueix a nosaltres i als nostres alumnes.  Recentment he vist una proposta de la Mª Jesus Camino que m'ha agradat i que m'ha semblat bona idea adaptarla al tema que estem fent amb els alumnes de 3rB: el Barroc.

Es tracta de fer una imatge interactiva en la qual hi anirem posant informació de text, imatges i vídeo amb una eina 2.0: Thinglink
La imatge és un collage que cada alumne farà amb una altra eina 2.0: piZap. El collage el farem de compositors del Barroc.

Què farem: 
PAS 1:
1-busquem una imatge de cada un dels compositors del nostre collage
2-fem una selecció dels vídeos del Youtube que vulguem posar a cada compositor (un per cada compositor)
PAS 2: crearem el collage. El nombre d'imatges dependrà del nombre de compositors que hi vulguem posar. Recordeu que una de les imatges ha de ser un mapa polític d'Europa. Aquí teniu les instruccions a seguir:



1- Entrem a piZap 2- Cliquem a "Make a Collage"
3- Seleccionem el disseny segons el nombre d'imatges que posem en el treball 4- Decarreguem el collage (no cal fer "Save")


PAS 3: comencem a fer el nostre treball amb Thinglink (AQUÍ teniu un tutorial). A cada imatge hi posarem 4 punts d'informació:  el nom del compositor, país de naixement i dates naixement i mort (amb una imatge del lloc on va nèixer), un vídeo (amb el títol de l'obra i el tipus de forma vocal o instrumental que és), una curiositat o informació d'interés. Utilitzarem la mateixa icona per donar el mateix tipus d'informació a cada imatge. 

Llocs de consulta: ViquipèdiaEl Barroc a Europa (Wix), Música del Barroco I (Glogster), Música del Barroco II (Glogster) fet per Ramón Estebanez.

Aquí us deixo l'exemple que he fet:

dimarts, 21 de maig del 2013

El Barroc en un Mapa



Hem tingut alguns dies de festa però no d'inactivitat i amb els alumnes de 3r ESO estem plenament posats en el Barroc.

Com estem comprovant, és un període molt plè d'aconteixements musicals: neix l'orquestra i amb ella la família dels violins; neixen formes musicals tant importants com el concert solista i l'òpera; i és també el moment en què Vivaldi, Bach, Haendel o Pachebel escriuen les seves obres tan conegudes per tots nosaltres.

Per tenir una idea general de tot plegat, hem elaborat un mapa conceptual amb una eina amb la qual ja estem molt familiaritzats: Popplet. Aquests són els treballs d'uns quants dels alumnes. De tots, voldria destacar el treball de la Montsant López: amb molta informació sobre totes les formes musicals i amb els títols de totes les obres que ha posat en el seu mapa. Podeu posar comentaris al seu bloc.



dijous, 16 de maig del 2013

Els pioners del Cinema

Amb els alumnes de 4t ESO hem fet una mica d'Història del Cinema parlant dels germans Lumière i de George Méliès com els personatges clau en aquests inicis.
Alguns alumnes han decidit investigar sobre els Lumière fent una imatge interactiva amb Thinglink: una eina que ens permet afegir contingut a una imatge etiquetant-la i posant-li punts d'informació tals com: text, imatges i vídeo.
D'altres s'han posat a la pell de George Méliès i ens han explicat les seves aventures per aconseguir fer la seva primera pel·lícula. Ho han fet amb Fotobabble: una eina que ens permet fer imatges parlants. Per escoltar què diu Méliès heu de clicar el play.
Aquí teniu els diferents treballs


Neus Toledano Célia Roig
Maria Coca Maria Martí

Carla Gonzàlez Mar Llaberia

Ariadna Pomerol Andrea Lega

Eugènia Josep Masdeu

Judit Prats Josep Martí

Júlia Roig Noemí Pérez

dimarts, 14 de maig del 2013

La invención de Hugo

Aquesta setmana serà una mica especial: jo seré fora uns quants dies i els alumnes de 4tESO aprofitaran per veure una pel·lícula  "La invención de Hugo" del director americà Martin Scorsese.

Amb 11 nominacions als Premis Òscar l'any 2011, Hugo és una petita joia i un homenatge als inicis del cinema. La història de Hugo i el vell venedor de joguines, està basada en la pròpia vida de Méliès: ell i la seva dona tenien un kiosk de dolços i joguines a l'estació de Montparnasse a París.
Nosaltres la veurem i ens fixarem en dos aspectes:

1. Amb les diverses referències que fa a la Història del Cinema: 
  • a George Mèlies i com van ser els seus inicis en el cinema
  • als germans Lumière: a Hugo veiem una impressionat escena d'un tren que arriba a l'estació de Montparnasse i descarrila. A través d'aquesta escena Scorsese també vol fer un petit homenatge a aquella  primera projecció de l'"Arribada del tren a la ciutat" dels germans Lumière. 
  • en una escena que evoca la famosa seqüèncoa del rellotge del Bolton Building a la pel·lícula "L'home mosca" (1923) intepretada per l'actor de cinema mut Harold Lloyd.
2.  Amb la banda sonora escrita pel compositor canadenc Howard Shore. Veurem qui és aquest compositor i analitzarem algun dels fragments de la magnífica banda sonora que va escriure per aquest film.






dilluns, 13 de maig del 2013

Els Aeròfons. 2n ESO

Comencem amb els instruments de vent amb un mapa conceptual i unes activitats LIM.

És important que feu aquests exercicis vàries vegades, sobretot els que són d'audició,   per tal us acostumeu al so dels diferents instruments de vent. 

Cal que aneu copiant la pregunta i la resposta a la vostra llibreta i que ho feu apuntant el número de pàgina. Quan acabeu podeu mirar la vostra puntuació clicant a la casella "i" d'informació.




dissabte, 11 de maig del 2013

Guanyadors a Edublogs 2013


Felicitats a totes i tots els alumnes de Música Selvatge!!

El nostre Planeta de Blogs ha quedat guanyador en aquesta VII edició del Premi Edublogs!! 
  
No sabem si som els primers, els segons o els tercers, però enguany si que tindrem Baldufa. 
La il·lusió, la constància i les ganes de fer les coses ben fetes, són el nostre lema. 

Continuarem treballant!!!

El dia 8 de juny ens veiem a Madrid: Blogs Ganadores de la VII Edición del Premio

divendres, 10 de maig del 2013

Comencem el Barroc: "Castrats per amor a l'art"

Comencem amb el Barroc i comencem a parlar dels castrati, uns cantants que hi va haver durant aquest període i que tenien una veu tan especial que enamorava tant a les dones com als homes.

Podem comparar la veu d'aquests cantants del Barroc, amb un tipus de veu que podem escoltar avui i que té unes característiques tímbriques molt similars a la veu que es podia sentir en aquells moments:  la veu de contratenor.  La tècnica que utilitzen aquests cantants és la del falset   i  la de la veu de cap. Amb aquesta tècnica els contratenors aconsegueixen fer una veu que, aquells que no hi estan acostumats, sovint la confonen amb la d'una veu femenina.

Alessandro Moreschi és l'últim castrat que hi ha hagut a la història. Va deixar de cantar l'any 1913. El podeu sentir cantar en aquest document sonor de més de 100 anys.


El programa , Òpera en texans, del canal 33, en el capítol que veurem avui, tracta el tema dels castrats d'una manera molt didàctica.

Els reis de l'escena durant més de cent anys. Un fenomen irrepetible -més de 4.000 nens castrats cada any- que dos-cents anys després encara continua fascinant. Farinelli, Senesino, Tenducci... Van ser revolucionaris, singulars, únics. Avui intentarem desvelar el misteri dels 'castrati'. I no us perdeu la versió de Mazoni del "Lascia ch'io pianga" de Händel, possiblement el primer gran èxit de la història.




Després farem un petit treball d'investigació sobre el fenòmen de la castració. Consultarem "Castrats per amor a l'art": Exposició Händel i els Castrati i contestarem les preguntes que podeu trobar en el PDF.

En aquesta activitat d'Educaplay hi trobarem les característiques de la música del Barroc "amagades" entre les característiques musicals d'altres èpoques. Identifiqueu-les i escriviu el llistat fent un article al bloc.


dijous, 9 de maig del 2013

Història del Cinema (2). George Méliès

El 28 de desembre de 1895, el famós prestidigitador i il·lusionista George Méliès assiteix a la primera projecció que es fa amb cinematògraf. Els mateixos germans Lumère el van convidar.

A la pantalla hi ha unes imatges fotogràfiques que es belluguen! Exclama: "Magnífic! Un truc extraordinari!". Però els germans Lumière es neguen a llogar-li l'aparell que fan servir. Per ells, el cinematògraf és un descobriment científic destinat a la recerca. Creuen que la curiositat del públic anirà desapareixent i que el cinematògraf no té futur. Méliès no els fa cas, el cinema serà un espectacle

Se'n va a Londres a comprar un projector que ell mateix fa equipar i compra mil quatre-cents lluïsos de pel·lícula verge. En tornar de Londres, Méliès es fa contruir un estudi i crea la seva pròpia productora. Va rodar més de cinc-centes pel·lícules entre 1896 i 1914. "Viatge a la lluna" del 1902 va ser un prodigi per l'època, ja que utilitza maquetes i filma a través d'un aquari imatges superposades. 

Més endavant, decideix transformar el seu teatre de París en cinema. La mágia només la feia en les sessions de matí, mentre que les sessions de nit es reservaven pel cinematògraf. 

Aquest va ser el segón pas important en la Història del Cinema.


Història del Cinema (1). Els Germans Lumière

El cinematògraf va néixer en plena era industrial. Els germans Lumière que portaven uns quants anys amb el seu invent i que ja havien filmat uns quants centenars de pel·lícules d'un minut, van decidir mostrar-ho en públic.

Ho van fer amb por, no ho tenien gaire clar, doncs pensaven que allò era només un qüestió d'interès científic pero no pas d'interès artístic ni molt menys d'interès comercial. 

L'estrena de la primera filmació, "La sortida de la fàbrica Lumière" (1895), la van voler fer en una petita sala del Grand Café del Boulevard des Capuchines, a la ciutat de París, per por al fracàs. Per anunciar la projecció van anunciar un cartell on hi havia una explicació ben curiosa: "Aquest aparell permet recollir, en sèries de proves instanànies, tots els moviments que, durant un cert temps, se succeeixen davant l'objectiu i reproduir a continuació aquests moviments projectant, a tamany natural, les imatges sobre una pantalla i davant un públic assegut a la sala".

L'èxit va ser immediat. La gent van quedar bocabadats i fins i tot a l'"Arribada del tren a l'estació" (1895), la gent s'aixecava de la cadira per por que el tren els aixafès.

Estem davant de la primera pel·lícula de la Hª del Cinema. Fixeu-vos que la càmera és fixa i que encara no hi ha cap procès de muntatge (tallar i enganxar). A més tingueu en compte que les pel·lícules encara eren mudes i que la música que sentim no és original.



dimecres, 8 de maig del 2013

"Els Grans en el Cinema", un Popplet col·laboratiu

Ja s'han solucionat els problemes que havíem tingut amb el nostre Popplet col·laboratiu, i ara ja podeu entrar en cada un dels Popplets que cada alumne ha fet. 

Si us hi fixeu bé, a cada color hi ha un treball diferent fet per un alumne diferent. Sobretot ho veureu si cliqueu a l'enllaç de cada Popplet de cada compositor veureu "marta", "mar", "júlia".. un per cada alumne.

L'equip de suport de Popplet (excel·lent l'atenció i el servei!) ha estat en tot moment pendent del problema (ens hem escrit 20 emails!).


Ha valgut la pena! 

22 persones treballant en 1 Popplet!


dimarts, 7 de maig del 2013

Murs del Renaixement: 3rB

Hem acabat el Renaixement i l'última activitat que hem fet ha estat un mur col·laboratiu. Hem utilitzat una eina 2.0: Padlet (abans Wallwisher) Els alumnes s'han dividit en grups i han decidit què és el que havien de posar en aquest mur.

M'ha agradat molt la manera com s'han dividit la feina el grup format per la Laura Pino,  l'Andrea Molinero , el Marc Bachs i l'Enric Casadó. El Marc ha parlat de les característiques de l'època, la Laura dels compositors, l'Andrea dels instruments i l'Enric de les principals formes vocals profanes.

Magnífic el mur virtual que han fet la Judit Ferran i el Marc Carles, que han posat els àudios en format mp3 (una opció que han descobert ells!), l'Elisabet Sorribes i l'Anaïs González. Han escrit tot de cartellets que ens ajuden a entendre el seu treball: "compositors" "característiques del Renaixement" "característiques de la música", "instruments", "formes vocals profanes", "formes vocals religioses" i "formes de dansa"





Us deixo la resta dels Murs perquè els vegeu i doneu la vostra opinió sobre quin és el que us ha ajudat més a entendre el Renaixement. Podeu deixar la vostra opinió via comentari en l'article

Grup 2: Aina Bové, Lluís Expòsito, Nazar Romaniv: AQUÍ
Grup 4: Pilar Moreno, Andrea Ejimeno, Alba Barberà, Gerard Cubero: AQUÍ
Grup 5: Montsant López, Lluís Llevat, Juan Antonio Quiles : AQUÍ

Edat Mitjana i Renaixement. Prova

Per preparar la prova que tenim d'aquests dos períodes us deixo un resum dels exercicis més importants.
Us recomano que els torneu a fer, tot i que ja els hagueu fet en el Moodle.

Només es tracta de tenir clars els conceptes més elementals de cada període i , això si, saber identificar les audicions de cada època.






















TEMA 1. EDAT MITJANA
1.  Edat Mitjana. Conceptes bàsics. Completa
2. Música vocal a l'EM. Relaciona
3. Música vocal a l'EM. Test Audicions
4. Mig minut de l'EM. Test
5. Els instruments medievals. Mapa

TEMA 2. RENAIXEMENT
1. El Renaixement. Completa
2. Música profana al Renaixement. Test
3. Renaixement. Conceptes generals. Test
3. El Renaixement musical. Audicions. LIM
4. Els instruments renaixentitstes. Mapa

EDAT MITJANA/RENAIXEMENT
1. Edat Mitjana o Renaixement? Relaciona els conceptes
2. Edat Mitjana o Renaixement? Test d'Audició

dilluns, 6 de maig del 2013

Què és Popplet?

Amb l'objectiu de compartir recursos i experiències, aquest curs hem muntat un grup de treball amb uns quants professors de diverses àrees. Vaig fer una primera aportació ( Creem activitats digitals amb Educaplay) al grup de treball explicant tot el potencial d'activitats que ens ofereix la plataforma Educaplay .

Avui em torna a tocar a mi explicar una eina, Popplet, que també s'està convertint en un element imprescindible en les meves classes per diverses raons:
1. Em permet crear mapes conceptuals i presentacions que utilitzo en les meves clases
2. Permet als alumnes elaborar els seus propis treballs
3. És una eina que permet inserir imatges, vídeo i música i això és fonamental en l'àrea de música.
4. Permet integrar (en anglès embed) el Popplet en un bloc o qualsevol pàgina web.

dissabte, 4 de maig del 2013

Heart and Soul. per ORFF

Ja comencem a tenir clar el repertori del Concert de Primavera i hem decidit que una de les peces que tocarem amb al conjunt instrumental de 4tESO serà la molt coneguda Heart and Soul. Recordem que una adaptació d'aquesta cançó ha servit per fer l'anunci de l'iPad mini que també intentarem tocar al concert però no amb instruments Orff. 

Fa alguns dies vaig trobar un arranjament al bloc Música en el Mateo Aleman (ho sento, però no conec el nom de l'autor) que em va agradar molt. Gràcies a aquest fantàstic treball (muchas gracias!) jo l'he pogut adaptat a les nostres possibilitats instrumentals.  






Els alumnes de 2nESO la tocaran amb flauta. Aquí podeu trobar la partitura amb Noteflight que estem treballant.

dijous, 2 de maig del 2013

Fem un video? Presentem els Compositors de Cinema amb Screencat-o-matic.

Un cop hem tingut fets els Popplets dels compositors de cinema, hem decidit presenta-los nosaltres mateixos. Ho hem fet amb Screencast-o-matic, una eina que permet gravar la pantalla de l'ordinador mentre es parla o es posa música Cal saber mantenir la tranquilitat i seguir un ordre i coherència a l'hora de parlar, amb un guió del què cal dir i com s'ha de dir, però aquesta gent de 4t ESO ho han fet molt bé!

Com veureu hi ha alguns alumnes que han pujat el vídeo al YouTube, mentre que altres l'han allotjat a l'espai que el mateix programa ofereix als seus usuaris.
El Josep Martí l'ha fet sobre Howard Shore, la Maria Martí ens explica la vida del conegudíssim James Horner, la Júlia Roig ens transporta a l'Àfrica amb John Barry, la Neus Toledano ens presenta al més vellet de tots: Alfred Newman i l'Ariadna Pomerol ens presenta al compositor de "Il Padrino" Nino Rota.

També podeu veure aquests vídeos que són al YouTube:

Alberto Iglésias per: Maria Coca


Max Steiner per: Mar Llaberia


Alan Silvestri: per Cèlia Roig (la Célia a més d'explicar el Popplet també ha posat música quan presentava algunes bandes sonores. Ha quedat molt bé)

dimecres, 1 de maig del 2013

Us sona?

Coneixeu Grooveshark? Us voleu fer una llista de reproducció pròpia amb les cançons que més us agraden i penjar-la en el vostre bloc o en el facebook? Aquesta és la vostra eina! (AQUÍ teniu un tutorial fet per la Maria Martí i l'Andrea Lega)

Amb els alumnes de 4tESO ja vam fem una play-list de jazz i ara n'hem fet una de cinema, amb les millors bandes sonores de la Història de la Música de Cinema.

La Xènia Garcia n'ha fet una plena de musica de John Williams amb Harry Potter, Superman, Tiburó, Indiana Jones i moltes més!

BSO by Xènia Garcia Rubio on Grooveshark

I aquí teniu la resta. He fet la còpia de pantalla gran perquè pugueu llegir el que hi ha a cada llista i pugueu decidir quina us agrada més i escoltar-la.

Esperem els vostres comentaris dient quina ha estat la vostra play-list preferida.

Noemí Pérez Júlia Roig
Mar Llaberia Andrea Lega
Maria Martí Josep Martí
Cèlia Roig Judit Prats