dimecres, 29 de maig del 2013

Amb la flauta al Bergadà: 3rESO

Els dies 14 i 15 de maig vam anar al Bergadà amb els alumnes de 3rESO. Es tractava d'una sortida organitzada pel Departament de Socials i l'objectiu era conéixer tota l'activitat industrial que es va desenvolupar al llarg de la conca del riu Llobregat fins els anys vuitanta. 
Com que teníem el concert de Primavera a prop, vam aprofitar per prendre la flauta. Al matí, després d'esmorzar, vam fer un petit assaig. L'Eva López, que sempre va a tot arreu amb la seva càmara, ho va gravar i després ho ha editat. 
Un petit record per dos dies de molta pluja, però molt intensos i ple d'experiències. Gràcies a tots els de 3r i a l'Eva per la feina que ha fet :)




5 comentaris:

lluis llevat ha dit...

Va quedar molt xulo. Penso que fer això en unes colònies que no estan relacionades amb la música es molt valorable positivament. Per el poc temps que vam tenir per ensajar, va quedar molt bé:D

Eva López García ha dit...

Gràcies Adelaida, Saps que m'agrada col·laborar! Un gran petit viatge! :)

Laura Pino ha dit...

Veritat, va quedar molt be :) i gracies a que vam poder fer un petit assaig, crec que el concert de primavera d'aquest any anirà molt be :)

Enric Casadó ha dit...

Va estar molt bé i ademés va quedar perfecte. Va quedar bé pero encara ens quedarà millor al concert :).

Montsant López ha dit...

Va quedar genial!! Es nota que quan volem ens surt genial!! Segur, que avui que tenim en concert ens surt encara millor, com tots els altres cursos. Espero que ens surti genial com tots els assajos que em fet!!