dimarts, 28 de maig del 2013

El Barroc a Europa: Collage i Thinglink


Hem descobert una nova eina, l'Smore. Aquesta eina ens ha permès fer uns treballs molt vistosos amb els alumnes de 4tESO i a mi també m'ha servit per fer una presentació dels treballs que els alumnes de 3rESO han fet sobre "El Barroc a Europa. Collage 3rB".

La veritat és que els han quedat uns treballs molt ben fets. En el centre han situat en el mapa d'Europa cada compositor en el seu pais corresponent i al voltant i han posat els principals compositors del Barroc amb quatre punts d'informació: Nom, paìs de naixement, una obra important i una curiositat o xafarderia de cada un d'ells. Hi ha xafarderies molt intereressants!

Clicant a la imatge podreu veure l'exemple fet per l'Aina Bové i la Judit Ferran i a la presentació hi trobareu la resta dels treballs de la classe. Només cal que cliqueu per anar-hi directament.

Feu comentaris donant la vostra opinió i dient quin és el que heu trobat més interessant!!!

4 comentaris:

lluis llevat ha dit...

Han quedat fantàstics. Hem fet un bon treball tots plegats. A nivell estètic ha quedat molt bé, i a nivell didàctic, crec que és un bon lloc per consultar dades sobre els autors del barroc.

marc Carles ha dit...

Crec que ha sigut un dels molts, sobre la presentació dels compositors del Barroc, ja que el de l'Aina i la Judit hi ha bones xafarderies que ara jo ja les sé.

Laura Pino ha dit...

Felicito a tots els que han fet els Thinglink per que ho em fet tots molt be! I això fa que no sabria dir quin m'ha agradat més! :)

Montsant López ha dit...

Tots els treballs estan molt bé, es nota que han traballat. M'agradat l'estàtica i l'informació, ja que totes estan molt ben completes i interessant. Jo no puc triar només una, perquè cada una té algna cosa interessant i que m'ha agrada. Us felicito per la feina!