dimarts, 7 de maig de 2013

Murs del Renaixement: 3rB

Hem acabat el Renaixement i l'última activitat que hem fet ha estat un mur col·laboratiu. Hem utilitzat una eina 2.0: Padlet (abans Wallwisher) Els alumnes s'han dividit en grups i han decidit què és el que havien de posar en aquest mur.

M'ha agradat molt la manera com s'han dividit la feina el grup format per la Laura Pino,  l'Andrea Molinero , el Marc Bachs i l'Enric Casadó. El Marc ha parlat de les característiques de l'època, la Laura dels compositors, l'Andrea dels instruments i l'Enric de les principals formes vocals profanes.

Magnífic el mur virtual que han fet la Judit Ferran i el Marc Carles, que han posat els àudios en format mp3 (una opció que han descobert ells!), l'Elisabet Sorribes i l'Anaïs González. Han escrit tot de cartellets que ens ajuden a entendre el seu treball: "compositors" "característiques del Renaixement" "característiques de la música", "instruments", "formes vocals profanes", "formes vocals religioses" i "formes de dansa"

Us deixo la resta dels Murs perquè els vegeu i doneu la vostra opinió sobre quin és el que us ha ajudat més a entendre el Renaixement. Podeu deixar la vostra opinió via comentari en l'article

Grup 2: Aina Bové, Lluís Expòsito, Nazar Romaniv: AQUÍ
Grup 4: Pilar Moreno, Andrea Ejimeno, Alba Barberà, Gerard Cubero: AQUÍ
Grup 5: Montsant López, Lluís Llevat, Juan Antonio Quiles : AQUÍ

6 comentaris:

Elisabet Sorribes ha dit...

Hem fet molt bon treball tots i totes! Segur que ens pot anar molt bé per treure bona nota a l'examen, molts ànims a tots!

lluis llevat ha dit...

Vist el treball que han realitzat els membres d´aquests dos grups liderats per la Elisabet i la Laura només cal dir que han treballat molt,ho han fet amb ganes i alegria. Pensu que si agrupessim aquests dos murs podriem obtenir un molt bon resum de cara a
l´exàmen de demà.LA presentació del treball és clara en els dos grups ja que ho han estructurat per seccions, però n´hi ha un que ddestaca ja que ha inclòs el nom de les seccions. PEnsu que han fet un molt bon treball,felicitar-los i donar-los gràcies per aquest resum que ens anirà bé per estudiar.

Montsant López ha dit...

Tots els comentarias estan molt ben fets, es nota que su han "currat" molt. Però el que m'agradat més a sigut el del grup de la Laura Pino, perquè per a mi està molt ben explicat,en poques paraules i s'enten molt. També perquè an fet un "mini" resum de la biografia dels compositors del Renaixement. La organització m'agradat molt. Es nota que si han matat!!

Marc Carles ha dit...

Crec que els dos murs estàn bé, alguns murs resalten més que els altres en algunes coses. Crec que sería millor ajuntar els dos murs en un, ja que no cal pasar de pàgina per veure el altre mur. En el primer mur el que m'interesa són els autors, ja que dóna una biografia de cada compositor i de l'altre mur m'agrada són les formes de polifonia i danses, de la eli. perquè cada forma té un video i una imatge que és pot observar com es ballava en aquella època.

Laura Pino ha dit...

M'ha agradat molt fer aquesta activitat Adelaida, el que més m'ha agradat a sigut el del meu grup per la informació però també m'ha agradat el de l'Eli per com està estructurat :)

judit Ferran ha dit...

Que be que han quedat els murs! Hem fet un bon treball en equip!
El mur que més m'ha agradat és el del grup 3, perque han posat força informacio i està ben organitzada. T'ambe m'ha agradat com a quedat el del nostre grup (el grup 1), crec que posar cartellets ha estat molt bona idea, així queda més clar i ben organitzat.