dimecres, 21 d’octubre del 2015

"The Addams Family" per FLAUTA

Comencem a preparar la nostra particular celebració de la "Castaween" musical, és a dir una Castanyada amb una mica de regust de Halloween. Així que, preparats amb les flautes i alguna coseta més que ens traurem de la màniga la setmana que ve, comencem a estudiar aquest tema tan conegut. 

Segur que a tots us sonarà moltíssim la melodia de The Addams Family, perquè és la banda sonora d'una  sèrie de televisió estrenada l'any 1964 en blanc i negre i revisada en una nova versió (aquesta vegada ja en color) l'any  1991. Més tard l'any 2009 es va estrenar a Chicago el musical "The Addams Family musical"

Ja veureu que hi ha tres acompanyaments. Tots tres en un tempo diferent amb la idea de començar amb la base més lenta i acabar tocant amb la més ràpida. L'mp3 l'he tret dels arranjaments instrumentals i vocals Què toquem avui? i Què cantem  avui? de les meves amigues Cristina Duran i Mª Rosa Sanahuja. Ja veureu que he retocat la tonalitat i el tempo per tal d'adaptar-ho a la flauta i als meus alumnes. 

Podeu tocar-la visualitzant-la amb el mòbil o la tauleta.  També la podeu cantar anant a aquesta pàgina on trobareu la lletra

http://musicaade.wix.com/addamsfamily