dissabte, 11 d’abril del 2015

Lensoo Create. Narracions digitals amb tauletes

Aquest tercer trimestre hem tornat a rependre els treballs elaborats amb mòbils i tauletes. Ben aviat veureu publicats tot un conjunt de treballs que els alumnes de 2n i 4t ja estant acabant d'enllestir (espero que hi hagi algú de 3r que també s'animi a fer-ne algún)

Avui us porto un tutorial de Lensoo Create: una aplicació que podeu utilitzar tots aquells alumnes que teniu tauletes Android i també Apple. L'he fet per un bloc en el qual col·laboro: Proyecto #GUAPPIS. Aquest bloc és un bloc molt interessant i si xafardejeu una mica hi trobareu aplicacions mòbils per Apple i Android que estan molt bé.


En la imatge hi ha indicades les diferents opcions d'eines de Lensoo Create:

1- Amb l'eina de color, podem seleccionar diferents tipus de textures per posar com a fons de pantalla i també podem canviar el color del fons. Hi ha moltíssimes opcions de color!
2- També podeu escollir el color i el gruix per escriure amb el dit o amb el llapis de tauleta si en teniu.
3- Les eines de text ens ofereixen 4 tipus de lletra diferents. També podem canviar el color de la lletra i la mida.
4- Podem inserir imatges desde el rodet de la tablet o fer-les amb la càmera. Aquestes imatges les podem moure i també canviar de mida.
5- Una opció que em sembla molt interessant és que podem importar un document pdf. Cada pàgina del document és importada com una nova pàgina sobre la que després podrem gravar com ho faríem si es tractés d'una presentació feta amb l'aplicació. Compte!! Si volem importar un power point o una presentació de Google primer ho hem de guardar en format pdf i després ja el podrem importar.

En el vídeo que he fet utilitzant l'aplicació les explico amb imatges i més detalladament.

PROVEU A DESCARREGAR-LA!
QUI S'ANIMA?




També podeu anar a MusicAppSelvatges on trobareu els treballs que els alumnes de l'any passat van realitzar amb Lensoo Create.