diumenge, 8 de juny del 2014

Concert de Primavera 2014 (per Mónica López)

Aquest és un petit agraiment que vull fer a la Mónica, una alumna de 2nESO, que ha fet un magnífic treball de recopilació de fotos i vídeo del concert que vam fer el passat 28 de maig. 

Tal com vaig explicar als alumnes, el dia del concert ens vam deixar la targeta de memòria a l'ordinador i a l'hora de fer les fotos ens vam adonar que no ho podíem fer. La Mónica de 2n  i l'Eva  de 4t (les "germanes López" :) ) que ho tenien tot gravat han fet vídeos de les cançons i de la lectura de poemes que vam fer.
 
La Mónica ha fet una imatge interactiva amb Thinglink i hi ha posat tots d'imatges i vídeos del nostre concert.  I una estrelleta amb un missatge que m'ha arribat al cor

HA QUEDAT UN TREBALL FANTÁSTIC MÓNICA MOLTES GRÀCIES.

2 comentaris:

El tàndem López (Mónica i Eva) ha dit...

Hagués estat una pena que un dels millors concerts de música s'hagués quedat sense gravar, com diu el nostre pare, cada any et superes Adelaida! Aconseguir fer música moltes vegades ja és difícil però el 'mix' que tu fas amb música i TIC és una cosa única que només a la Selva tenim. Moooltes felicitats per ser finalista a l'Espiral Edublogs per tercer any consecutiu, de veritat valorem el que fas i sobretot com ho fas!

musicaade ha dit...

No tinc paraules Mónica. MOLTES GRÀCIES A TOTA LA FAMÍLIA!