dilluns, 10 de febrer del 2014

Creem el nostre avatar. 2nESO

Com que hi ha alguns alumnes que no es volen posar una imatge real seva com a perfil de l’Edmodo, o no troben la foto que els agrada,  he pensat que us anirà bé conèixer algunes eines 2.0 que us poden servir per fer un avatar o imatge que s’assembli el més possible a vosaltres. 

És una activitat voluntària, així que si ho voleu fer, us heu d’espavilar vosaltres. Per això us deixaré algunes adreces on podreu trobar tutorials.



Aquest és el llistat d'eines possibles:

1- WeeMee (app mòbil gratuïta). Aquesta aplicació només permet crear l’avatar. Trobareu exemples fets per alumnes de 3rESO en aquest enllaç.

2- SPStudio: per fer un avatar estil SouthPark. És una eina molt intuïtiva. Podeu fer moltíssims canvis de cabell, ulls, boca, vestits.... Teniu d'exemple l'avatar que he fet per posar en aquest article.

3- Portrait Illustration Maker. Teniu un tutorial per conèixer aquesta eina en aquest enllaç.

4- Avatar estil Picasso. Per als qui us va un estil més cubista. És l'altre exemple que he posat en aquest article.
 

4 comentaris:

Arjar ha dit...

Jeje, la veritat és que sembla divertit... i això soluciona el problema de tenir que posar-se una foto real.

Cèlia Prats Masdeu 2n.A ha dit...

Adelaida, crec que és una molt bona idea. D'aquesta manera tots tindrem una foto de perfil que ens agradi, sigui la nostra real o una que se'ns assembli!

Mireia Esteve ha dit...

Adelaida he provat els programes per fer avatars al ordinador, i els que m'han anat millor han sigut el SPStudio i el avatar estil Picasso, tot i que el de estil Picasso és més artístic que l'altre. Els provaré d'instal·lar a la tablet i provaré de fer-me un avatar. És una idea original sinó vols posar-te una foto de perfil ja que et pots personalitzar l'avatar.

Mónica López ha dit...

He provat de fer l'avatar amb WeeMee i m'ha agradat molt! També n'he fet amb l'app Moment Cam.