dijous, 20 de juny del 2013

"Un senyor resum": 3rB

L'última activitat que hem fet amb els alumnes de 3rB ha estat una síntesi de tot el que han après aquest trimestre. 

Han hagut d'escriure un últim article en el seu bloc i per fer-ho els vaig suggerir d'utilitzar alguna de les eines que hem treballat aquest curs. 

A alguns d'aquests alumnes ja no els veuré l'any que ve.  Així que aprofito aquest últim article per agraïr-los tota la feina que han fet durant el trimestre. M'han donat sorpreses molt agradables i uns més i altres menys,  la majoria han treballat de valent (3r ESO: Activitats 2.0)

Que tingueu bones vacances!


El primer que us presento és el treball que fet la Judit Ferran: és un Popplet amb tots els treballs que ha fet ella aquest trimestre (no us espanteu, ha treballa molt!).


El segón article que m'ha semblat interessant és el del Lluís Llevat. El Lluís ha fet un article explicant tot el que hem fet i ha anat enllaçant tots els articles del seu bloc on hi ha els diferents treballs que ell ha fet.

La Montsant López ha fet un collage amb piZap i amb Thinglink ens ensenya el seu PLE, és a dir, el conjunt d'eines que ha après i que utilitza per fer els seus treballs. 


La Laura Pino també s'ha decidit per fer un Popplet on ha posat tots els diferents recursos que hem utilitzat per treballar la Història de la Música. 


Finalment l'Elisabet Sorribes (que va camí de ser escriptora :) ), en un article que titula "Un senyor resum", ens ha fet un fantàstic resum de tota la Hª de la Música fins els Classicisme amb Prezi.