dimecres, 5 de juny del 2013

Concert de Primavera 2013

Ja tenim el concert aquí. Ben just ens falten unes horetes i tot i que hi pot haver alguns canvis en l'ordre del programa, les cançons que tocarem són les que trobareu clicant la imatge o clicant a la barra lateral del bloc.

També podeu trobar informació del lloc i l'hora del concert a l'Agenda d'activitats que edita l'Ajuntament de La Selva del Camp.

Els alumnes de l'Institut han estat preparant el concert amb molta il·lusió. Amb els de 2n i 3r ESO hem fet unes falques publicitàries. Podreu apreciar la seva vena artística i absolutament creativa. No us les perdeu, valen molt la pena!!
Els de 4tESO estan amb examens, però tot i això hi ha qui ha tret temps i ha fet una bona presentació. Podeu veure la que han fet la Cèlia Roig/Xènia Garcia; la Noemí Pérez i Laia Garriga, i l'Andrea Lega (espero que algú més s'animi i poder-ho enllaçar)
Us hi esperem a tots! 

4 comentaris:

laura carreres 2nA ha dit...

Tots són molt bons i són molt originals! Trobo que hem fet molt boan feina i ha sigut divertit grabar-ho.

Àfrica Bartolí 2nA ha dit...

Penso que és una bona feina i una bona idea, gràcies a aquest exercici he pogut conèixer aquesta eina per treballar. Enhorabona, estan tots molt bé.

Laura Garcia ha dit...

Adelaida son molt xulos els anuncis no puc agafar-ne un de preferit tots estan molt be :)

Alicia Secaduras 2nA ha dit...

He estat escoltant alguns Audioboos i la veritat és que están tots molt bé, cadascún amb un estil diferent i molt originals. Esperem que amb tots aquests ànims disfrutin del concert.