dimarts, 13 de setembre de 2016

Comencem! Curs 2016-17Hola a tots i benvinguts! 

Aquesta és una benvinguda tan pels  que ja ens coneixeu, com pels que arribeu a la classe de música i ,també  a aquest bloc, per primera vegada.

Un curs que comença amb algunes novetats tal com us explicare a continuació:

1- En primer lloc dir-vos que  la intenció és incrementar la pràctica musical a classe. La flauta i la lectura musical són l'objectiu prioritari, però també treballarem la percussió corporal i la percussio amb instruments i objectes diversos (ORFF. boomwhackers, pilotes, objectes quotidians). Com podreu veure li he rentat la cara al quadern de flauta de 1r i 2n "Poc a poc i bona flauta": ara hi ha una part pels alumnes de 1r ESO i una altra pels de 2n ESO. 

2- També incrementarem l'audició musical. La intenció és començar la classe cada dia amb música i fer diverses activitats d'audició musical com "El vídeo de la setmana" o "Escoltem i imaginem".

3- Relacionat amb l'audició, a 1r i 2n incorporem els dictats musicals que seran tan de notes com  de ritmes .

4- Els jocs relacionats amb la música també tindran el seu espai a la classe. Hi ha molts jocs per treballar el ritme, els instruments ... I també jocs com Kahoot per fer concursos per divertir-nos mentre apenem.

5- També dedicarem una part de la classe a aspectes més teòrics com: la partitura, els instruments i la veu, els principals compositors de la Història de la música, el Jazz, la Música de Cinema ...  

6- A més, farem treballs de classe utilitzant les noves tecnologies com el mòbil o i les tauletes.

7- Finalment no puc deixar d'esmentar el Moodle, l'Edmodo i el bloc Música Selvatge que ens serviran per fer les classes, comunicar-nos entre nosaltres i mostrar el que fem a classe.

Benvinguts al Curs 2016-17. 
Comencem!