divendres, 27 de maig del 2016

Conjunts Instrumentals. Treballs 2n d'ESO

Ja hem fet el concert i ara només ens queda anar tancant "cosetes" que teniem pendents feia uns quants dies. 

Així que ja arribat el moment de presentar els treballs  sobre els diferents conjunts instrumentals que s'han anat fent aquest últim trimestre. 

Cada grup havia de treballar un conjunt instrumental i després presentar-lo a la classe. 

El treballs tenen un format comú dividit en tres blocs i l'eina que ens ha permés fer les presentacions ha estat Thinglink. El contingut del treball és el següent:

1- Conjunt Instrumental: classificació del grup (gran, petit, estil de música que interpreta...) i tipus d'instruments que el componen.  Altra informació d'interès com característiques del grup, evolució històrica del conjunt instrumental.

2- Autor: es tractava de fer una biografia creativa, imaginant alguna situació en la qual l'autor (viu o mort) intervingués:  imaginar una entrevista, un programa de ràdio o un diàleg entre compositors. L'entrevista s'havia de gravar amb el dispostiu mòbil. L'autor havia de ser el compositor de l'obra analitzada en en tercer bloc.

3- Obra: un vídeo en el qual es vegés una obra interpretada pel conjunt instrumental, amb el títol de l'obra i informació descrivint l'obra musical que es veia en el vídeo. 



Aquest són els treball dels diferents grups.

http://checkthis.com/18tt










http://checkthis.com/6chp










http://checkthis.com/g4xh

1 comentari:

iris martínez ha dit...


Crec que tots els treballs estan genial, i gràcies a ells estem aprenent molt a classe.