divendres, 15 d’abril del 2016

Els instruments de percussió a l'aula amb iFunFace. Treballs 1r ESO

Ja han acabat d'arribar tots els treballs que els alumnes de 1r d'ESO han fet sobre els instruments de percussió de la classe. Ha estat un treball d'àudio-creació en el qual el protagonista ha estat un instrument que parlava, si si, ho heu entès bé, un instrument que parlava!!

No ha estat feina fàcil, però els resultats són molt satisfactoris. Segons m'han dit, s'ho han passat molt bé i han après molt fent-los. 

Van agafar els mòbils, van triar l'instrument de què volien parlar i van fer fotos als instruments de l'aula. Desprès amb la informació que havíem donat a la classe i amb la que ells també van a buscar, van inventar una història amb l'instrument triat. 

https://tackk.com/21eykpLa part final del treball va consistir en gravar la història amb iFunFace, una aplicació per dispositius mòbils compatible amb els dos sistemes IOS i Android. 

El més difícil de tot ha estat aprendre a pujar un vídeo al YouTube, ja que molts d'ells era la primera vegada que ho feien. Per això vaig fer el TUTORIAL Com pujo un arxiu de vídeo a YouTube?



Treballs iFunFace, by musicaade