divendres, 29 de gener de 2016

Torna Incredibox!


Per acabar d'arrodonir el tema de la veu, aquest cap de setmana us proposo una activitat molt creativa i engrescadora amb Incredibox. Quan comenceu segur que no podreu parar de fer proves i combinacions!

L' activitat consisteix en fer una composició amb unes bases de beat box que ja ens vénen donades. Vosaltres només cal que decidiu quins sons voleu i després ho enregistreu. El programa que utilitzarem és diu Incredibox. El progragrama existeix en les versions 1, 2, 3 i 4. Bàsicament la versió 3 i la versió 4 són molt semblants tot i que incorpora una novetat: en la 4 es pot descarregar la composició en format waw. Podeu fer el vostre treball en la versió que més us agradi.

Damunt de cada personatge apareix l'opció de clicar per silenciar el personatge, deixar-lo com a solista, o eliminar-lo, tal com s'explica en la imatge que he posat a la dreta.

Cal que tingueu en compte que teniu 4 tipus de sons diferents: BEATS, EFECTES, MELODIES I VEUS.

Abans de començar llegiu bé què s'ha fer:
Com ja sabeu sempre que expliquem una història (ja sigui amb paraules, imatges, sons...) ha de tenir una INTRODUCCIÓ, un NUS i un DESENLLAÇ. (us deixo el treball que la Júlia Artigas alumna de 4t d'ESO va fer quan feia 2n)

Així que caldrà que seguiu aquestes pautes:
1- Un inici ben clar (amb pocs elements)
2- Un desenvolupament a base de superposició d'elements
3- Aproximadament a la meitat de la composició hi posareu un solo (per crear expectació i captar l'atenció de l'oient)
4- El final és opcional (pot ser anar treient elements a poc a poc; final sobtat...). 
5-Vigileu! Els canvis i el final han de coincidir amb el beat (accent de cada seqüència melòdico/rítmica).

Un cop acabat heu d'anar a "Share". Us demanarà el vostre nom, posar un títol a la composició (mireu de ser originals i creatius amb el nom). Després haureu de copiar la URL i enviar el treball a través de l'Edmodo. Veureu que també es pot compartir a Facebook.  

El treball ha de tenir una durada de 10 a 15 loops (si el feu de menys de 10 loops no us el deixarà gravar). No el féu més llarg de 20 loops. 

1 comentari:

Ivette Martín ha dit...

Es molt divertit fer musica amb aquesta simple aplicació. :)