dimarts, 19 de novembre del 2013

Fem parlar a un compositor del Classicisme: 3rC

Comencem un nou període musical, el Classicisme,  i per conèixer els músics d'aprop, res millor que fer-los una entrevista i que es presentin ells mateixos. 

Jo me n'he anat a Viena a casa els Mozart i l'he fet parlar una mica. 

Podem apropar-nos als compositors més destacats del Classicisme  com són: F.J.Hadyn, W.A.Mozart y L.v.Beethoven. També van destacar, tot i que no són tant coneguts tres fills de Bach: Wilhelm Friedemann Bach, Carl Philipp Emanuel Bach i Johan Christian Bach. Finalment també podem parlar d'Antonio Salieri que té un paper destacat en la pel·lícula "Amadeus" de Milos Forman. Escolliu el músic que més us vingui de gust.

Heu de tenir en compte que abans de començar a gravar heu de tenir el text elaborat (no s'hi val copiar!) . Recordeu que hi ha límit de temps i que heu de calcular el nombre de paraules i la velocitat amb què llegiu. 
La proposta que faig és doble:
1- per ordinador: Fotobbable. Teniu un TUTORIAL AQUÍ
2- amb Apps Mòbils: podeu triar 3 eines diferents. Totes elles m'han sembla mooolt interessants. 
          - Fotobabble: té més possibilitats que l'eina online. Per iPad.  Per Android hi ha una aplicació molt similar Audio Photos Free

           - Tellagami: per iPad i també per Android.


         - Shadow Puppet: només per iPad. M'ha semblat la més interessant de totes perquè permet posar-hi moltes fotos i el temps de gravació és més llarg.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Jajajaja :') Que guay aquesta aplicació! No ho havia vist mai.