dimarts, 9 d’abril del 2013

L'enquadrament en el cinema (2). Amb Instagram

Amb els alumnes de 4tESO estem fent el tema de Música i Cinema. Habitualment fem una introducció al tema parlant de llenguatge cinematogràfic. El primer que hem explicat és l'enquadrament.

Alguns alumnes han fet el treball sobre l'enquadrament mostrant els diferents tipus de plans amb vinyetes de còmic (L'enquadrament en el cinema (1). Amb Pixton)

D'altres, aprofitant el viatge de final de curs que van fer abans de Setmana Santa, han elaborat el treball amb fotos fetes amb Instagram. Els treballs els han pogut penjar als seus bloc gràcies a dues aplicacions: Snapwidget i Followgram.

1- Snapwidget permet inserir les imatges fetes amb Instagram directament en el bloc. Si cliqueu damunt de cada foto podreu veure que estan etiquetades segons el tipus de pla. Entreu el bloc de cada alumna, us informeu de la diferència teòrica que hi ha entre els plans i hi deixeu algun comentari!

Podeu veure el treball que han fet la Xènia Garcia i la Célia Roig





La galeria de fotos de la Mar Llaberia, la Júlia Roig i la Carla Gonzàlez




I també la de l'Andrea Lega


2- Followgram, que vincula el compte d'Instagram a la web de l'aplicació (per veure les imatges cal que tingueu un compte d'Instagram). Podeu veure el treball que han fet la Noemí Pérez i la Laia Garriga 

Follow @noelaia97

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests treballs estan molt ben fets, sobretot els que s'han fet amb snapwidget ja que és més senzill d'utlitzar i sense compta d'instagram ho podem veure. Felicitats a totes pel treball

adria i lila ha dit...

!Xocolata amb maduixes ! que bo

Anònim ha dit...

Aquest treball ha sigut molt original i ha quedat molt bé. I les eines que hem fet servir són molt fàcils d'utilitzar, aicò fa que ens animem a fer més activitats com aquesta. Molt bon treball!

alega97884 ha dit...

És una bona eina i també senzilla. Ha quedat molt bé