dilluns, 29 d’abril del 2013

Els Grans en el Cinema: 23 popplets!


Amb els alumnes de 4tESO estem treballant el tema de la Música en el Cinema i poc a poc anem coneixent, als uns més que als altres, els principals compositors de la Història de la Música cinematogràfica.
A tots ens sona la música de pel·lícules tan conegudes com Harry Potter, El rei lleó, Titànic, James Bond, La vida és bella o la ja un clàssic, Psicosis. Però sabem quin compositor s'amaga al darrera d'aquests films tan fantàstics? Som conscients que bona part de l'èxit de moltes pel·lícules està en la Banda Sonora?.
Hem fet un experiment i hem elaborat un Popplet amb 23 Popplets. Si, si ho heu sentit bé, en aquest Popplet hi trobareu la música i la biografia de 23 dels Grans Compositors de Música Cinematogràfica. Ha estat una mica complicat tot el procés de convidar col·laboradors i coordinar-ho, i quan ja ho teníem tot acabat, he rebut una notificació de l'equip de Popplet que l'havien privatizat per contingut inapropiat :(

Estic esperant resposta i poder solucionar el problema ben aviat. Mentrestant penjo la còpia de pantalla d'aquest magnífic treball i us convido a anar al bloc de cada un dels alumnes per poder-los veure.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hem fet un gran treball conjuntament, ens ha quedat molt bé, fa de molt bon veure!

Flora Terensi ha dit...

Com sempre m'has obert els ulls a una nova possibilitat amb aquesta eina.
Ho tindré present en la meva programació TAC del curs vinent.

Gràcies guapa per estar sempre a la última !!!!

Anònim ha dit...

Ha quedat genial! Un gran treball de tots

laura carreres 2nA ha dit...

Que interessant i quina feinada!!!, pero trobo que us heu esforçat molt per aconseguir l’objectiu d’aquest popplet col•laboratiu.