dilluns, 16 d’abril del 2012

Ja estem a FlautateKa!

Si, si, ja estem a FlautateKa!!! 

Ja portem temps parlant-ne i després de dies de contactes, papers, permisos i un llarg etcètera ja estem dins del projecte. Com tots sabeu FlautateKa, és un projecte col·laboratiu a nivell de tota Espanya que consisteix a compartir i mostrar el treball que fem dia a dia amb la flauta a classe.

Agrair la feinada que està fent Juan José Flores, el creador i l'impulsor d'aquest magnífic projecte, que tanta feina li està portant i que ens permet , encara més, disfrutar de la flauta compartint la nostra música amb tota aquesta gran classe virtual que també és a partir d'ara la nostra classe virtual

Aquí teniu el cartell del projecte on ja hi figura el nom d' aquest bloc com a mostra que el nostre institut ja en forma part.

Només ens queda començar a gravar i penjar els nostres videos!

3 comentaris:

Alex Salvat 2esoA ha dit...

Per fi hi ha estem a flautateka feliçitats pels qui ho han pogut fer realitat que el nostre institut estigui a flautateka ara hi ha podem començar a grabar hi ha penjar molts videos tocan la flauta

Feliçiats

montsant lópez march ha dit...

Crec que flautateka es una web fantastica perque pots enviar videos i que altres instituts puguin tocarles i també a l'inversa, a mi em sembla molt bona idea de puguem estar aquesta plana web.

Júlia Miró Fornés 2on C. ha dit...

Ja estem a Flautateka que ens obrirà moltes portes perquè moltes escoles i instituts puguin veure com toquem la flauta i com treballem cada vídeo que pengem! I segur que seran genials els vídeos que pengem!:)