La paraula Noteflight no és desconeguda per cap dels alumnes que fa música al nostre institut. Bona part de les partitures les tenim en format paper i també les tenim en format partitura interactiva, que és el format que ens serveix per estudiar de forma individual a casa amb el nostre propi ritme.
El Noteflight és un editor de partitures que serveix per escriure música. Habitualment treballem la composició de partitures a 2nESO tot i que enguany encara no ho hem fet.
Si avui faig aquest article és perquè la revista digital Eucacontic, especialitzada en el ús de le TIC a l'aula, ha publicat un interessant article dedicat a aquest programa i els seus usos a l'aula. En aquest article fa una menció al treball que portem a terme en el nostre institut i destaca d'una manera molt especial el treball que el Genís Vendellòs, alumne de 2nESO de l'any passat, va fer amb aquest programa.
L'autora de l'article d'Educacontic és la MªJesús Camino, professora de música en un institut de Cantàbria i gran impulsora de l'ús de le TIC a l'aula (tots la coneixeu pels seus fantàstics mapes conceptuals). Tot i que és força llarg, us animo a llegir-lo.
Us deixo el tutorial que fem servir per si algun alumne de 2n ja s'anima a escriure tot i que encara no ho treballem a classe.
2 comentaris:
Ja ja, no m'en recordava d'això! El que més en va agradar vas ser (i és)el del Cobos, ja que em va fer molta gracia el toc final dels platets.
Dani(3rB)
Dani estic d'acord amb tu que li va queda guai al Cobos i crec que el del Genis tambe era xulo. Tenen ritme.
Publica un comentari a l'entrada