dimecres, 30 de març de 2016

Playing Punchcard per estudiar FLAUTA


Tots sabem (professors i alumnes) que una de les tasques que més costa és ESTUDIAR FLAUTA i el que encara costa més és SER CONSTANTS i PRACTICAR AL MENYS 3 o 4 DIES A LA SETMANA (amb 10 minuts n'hi ha prou). Un dia per una cosa i un altra dia per un altra, la majoria dels alumnes arriben a classe sense haver estudiat o havent estudiat molt poc.

Porto temps pensant en com motivar als alumnes per estudiar i l'altra dia buscant idees vaig trobar-ne una que em va semblar genial: els Printable Punchcard Bookmarks. M'ha semblat una bona idea per animar a estudiar flauta i  sobretot animar als alumnes de 1r d'ESO que estan una mica adormits.He fet una versió de les cartolines i les he batejat amb el nom de Playing Punchcard. A mesura que aniran estudiant aniran foradant la cartolina i quan estiguin tots els números foradats les penjarem a la classe tal com hem fet amb altres treballs. 

De moment els ha agradat molt la idea i espero que encara els agradi més estudiar i anar fent forats!

Ja em direu com us va.2 comentaris:

MUSICA FONT FREDA ha dit...

Hola bona nit!
M'ha agradat molt la idea, tant que si et sembla bé, la he incorporat a les fitxes de flauta que doo als meus alumnes de 4t a 6è de primària.
Al final de cada fitxa els he posat la teva adaptació del playing Punchard, però enlloc de fer forats, els he demanat que cada vegada que estudiin a casa la cançó marquin amb una creueta els números.
La idea els ha encantat ! A veure com funciona !
Judith Pijuan de www.femmusica.blogspot.com.es

musicaade ha dit...

Gracies Judith pel teu comentari. Fa temps que segueixo el teu treball i m'agrada el que fas. Ja saps, sempre buscant maneres de motivar l'estudi perquè no es faci tan feixuc.
Una abraçada!