dissabte, 16 de gener del 2016

La veu: un instrument musical. Activitats

Hem arribat de vacances i hem començat tema nou: "La veu: un instrument musical".

Per poder entendre el funcionament de la veu i veure perquè és un instrument musical ho hem estat treballant amb una imatge interactiva (amb Thinglink) feta a partir d'un mapa conceptual (amb BaiBoard per iPad). Ja veureu que si us poseu damunt de la imatge us apareixerant uns puntets amb un vídeo enllaçat a cada un d'ells.


Donat que enguany tinc per primer vegada alumnes de 1r d'ESO a classe, he refet algunes de les activitats Educaplay i GoConqr que ja tenia i que ens han servit per treballar i jugar amb la pissara digital a la classe. 

http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/588573/la_veu__cordes_vocals.htm http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/588437/la_veu__produccio_de_la_veu.htm


http://www.educaplay.com/es/recursoseducativos/586866/la_veu__aparell_respiratori.htm https://www.goconqr.com/es-ES/p/1874173


També hem jugat al JOC DEL PENJAT

2 comentaris:

Pablo Padilla ha dit...

Molts bons treballs els que vam fer a classe i molt interessants, però hi ha alumnes, com els que s'anomenen en aquest article, que han autèntiques obres d'art amb els seus treballs, bravo!

carmen ha dit...

M'ha encantat aquest treball, espero que tornem a fer un altre, és una manera d'apendre i molt divertida.A mi ficam un altre quan vulguis ;)
Gràcies per fer-nos riure.