dijous, 21 de maig de 2015

El Barroc a Europa. Una proposta nova amb Thinglink


https://www.thinglink.com/scene/394511099606597632#tlsiteComencem el Barroc i el comencem fent una activitat d'aproximació i coneixement d'alguns  dels compositors d'aquesta època. (Et sona? És Barroc)

 Et sona? És BarrocSegur que a molts d'ells ja els coneixeu (El Barroc a Europa. TEST Educaplay) (Vivaldi, Bach, Pachelbel, Purcell, Händel, Telemann, Lully, Rameau, Albinoni ...) i a més segur que també heu sentit molta música que no sabieu que fos música del Barroc (És Barroc el que sentim? TEST Educaplay).

L'activitat que proposo és un treball que ja hem fet amb els alumnes de 3rESO altres anys. Aquesta vegada però, i "dedicada" als alumnes de 3rB li donarem un aire nou amb una nova proposta de música i veu enregistrada pels alumnes mateixos.

https://www.thinglink.com/scene/645133009846009857El PRIMER PAS és fer  un collage de compositors del Barroc que inclou un mapa d'Europa. Aquest collage el farem  amb una eina 2.0: piZap.(si teniu altres opcions, escolliu la que més còmoda us sigui).

El SEGON PAS es fer una imatge interactiva amb Thinglink. En aquesta imatge hi posarem  informació AQUEST ÉS UN TUTORIAL per saber com podem fer la imatge interactiva. de text, imatges, vídeo i so.
Si voleu utilitzar l'aplicació que existeix per tauleta (Android i Apple) teniu el TUTORIAL THINGLINK MÒBIL. 

Teniu el pas a pas de l'activitat en el document que trobareu a peu d'article.