dijous, 7 de maig del 2015

2nESO. Aeròfons amb "tauletes"

Aquests són els treballs sobre els Instruments de Vent que diversos alumnes de 2nESO han elaborat amb les seves tauletes. Han utilitzat dues aplicacions Educreations i Lensoo Create.

A la classe no els hem pogut veure perquè ens hem quedat sense projector, però estic segura que us seran de gran ajuda per acabar de conèixer cada un dels instruments. Què en penseu?

Felicito a tots els alumnes per aquests magnífics treballs.

La gralla: 
https://www.educreations.com/lesson/view/la-gralla/29899883/?s=M0MiJL&ref=app


El saxo:

http://create.lensoo.com/watch/bp5v

La trompa i el trombó: 

http://create.lensoo.com/watch/bpbU

4 comentaris:

Dani ha dit...

ELs treballs eren tots molt xulos.
El que més m'ha agradat del de la gralla és que parlaven per torns, molt ben explicat, s'entenia tot. Han explicat tots els tipus de gralla, i han ficat músiques de festa (ball de bastons, gegants, castells...).
El que més m'ha agradat del del saxo és que explica qui el va crear, a més fica cada part i explica per a que serveix, la música també era molt bonica.
El que més m'ha agradat del del trombo i la trompa és que explica la historia de la trompa i com ha evolucionat. Ho han documentat molt bé amb els audios. Una despedida molt cordial ;-)

Mar Arnau ha dit...

adelaida, estan molt ben fets aquets treballs, són realment genials! m'han ajudat a saber-ne parts que no sabia, i tambe a tenir una mica més de cultura general.

Unknown ha dit...

Molts bons treballs! Bona feina.

musicaade ha dit...

Gràcies de part dels alumnes que han fet els treballs. Els comentaris de reconeixement de la feina ben feta sempre son benvinguts. Dir que l'anàlisi del Dani és de 10!!!