dilluns, 19 de gener del 2015

Hallelujah de Shreck: 1 FLAUTA, 2 FLAUTES i karaoke

Una de les cançons que últimament s'estan compartint a la xarxa és Hallelujah del compositor nascut al Quebec Leonard Cohen. Com sabeu aquesta cançó pertany a la BSO de la pel·lícula Shreck.


Després de treballar amb la versió compartida per JuanMa i escoltar la versió coral del cor Geriona Infantil he pensat que també estaria bé fer-la a dues veus, així que he fet una adaptació de la partitura per a dues flautes. També hi he posat el karaoke de la cançó seqüenciada i editada per Xevi Altesa del bloc Karaokat.

A la partitura amb Noteflight hi he afegit unes quantes sil·labes (que trobareu escrites en vermell) per treballar el ritme del primer fragment.

2 comentaris:

Bianca Dubei, 3r A ha dit...

Adelaida, és una idea genial fe dues veus amb aquesta cançó! Crec que quedarà molt bé. El ritm és una mica complicat però per sort podem ensejar-la amb el noteflight, és una gran ajuda per estudiar partitures!

Unknown ha dit...

Aquesta cançó m'agrada molt, em recorda quan era petita i mirava la peli! Posar segona veu és una gran idea. Com m'encanta un dels molts cantants que la van interpretar, ( Rufus Wainwright) aquesta cançó és molt bonica i m'agrada molt. Bona idea!