dimarts, 23 de desembre del 2014

Concert de Nadal: Àudios i Fotos

El dimarts dia 16 vam fer el nostre Concert de Nadal. Pels alumnes de 2nESO va ser el seu primer concert i una experiència que de ben segur recordarant molt de temps. D'altres, en canvi, ja comencen a ser un experts i ja en porten uns quants de concerts.

Ha sigut un trimestre de treball d'un treball molt intens amb els conjunts instrumentals de 2n, 3r i 4t ESO. També hi han col·laborat els alumnes de 2n i 3r amb les flautes. Estic molt satisfeta de tot el treball realitzat. 

Com veureu el repertori nadalenc és molt variat i tot i que hi ha les tradicionals El noi de la mare, Jingle Bells i Santa Nit, també hi trobareu música de Nadal molt coneguda per tots gràcies al cinema com White Christmas o Jingle Bell Rock. També hi ha algunes peces que no són de Nadal però que ens agradaven i que en el conjunt de repertori quedaven molt ben integrades com Yesterday dels Beatles o All of me de John Legend.


Felicitats a tots per la feina ben feta!





També hi he inclòs un petit recull de fotos tot i que durant les vacances aprofitaré per editar els vídeos i els aniré posant.


2 comentaris:

eric lima ha dit...

Adelaida esta molt be aixo per a qui no va poguer vindre al concert

Cèlia Prats Masdeu 3r.A ha dit...

Aquest recull de fotos és molt xulo, m'ha recordat al moment en el que estavem tots plegats al concert.