dimecres, 10 de desembre del 2014

Concert de Nadal 2014

Ja falta menys d'una setmana pel nostre concert de Nadal i ja tenim els cartells penjats per tot l'institut i el programa acabat de decidir. 

Es tracta d'un concert amb cançons tradicionals d'arreu i també amb alguna cançó que tot i no ser de Nadal, queda molt ben integrada en aquest concert tan especial. 

Ja veureu que la imatge que correspon al programa del concert és una imatge interactiva. Aneu clicant i us sortiran els vídeos de totes les cançons que toquem. 

No cal dir que us esperem a tots!


7 comentaris:

eric lima ha dit...

molt xulo, m'ha agradat molt

Aina Bargalló 3. A ha dit...

Aquet any el repatori de les canços és molt xula :) Especialment la canço que m'agrada més es la de All of me de John Legend, Tots cap al concert el dia 16!!!

Xènia Sánchez ha dit...

m'agrada la varietat de musica que h ha perquè no tan sols toquem cançons nadalenques si no també toquem cançons que no són nadalenques.Molt bon treball Adelaida.

antonio pelaez 3rA ha dit...

m'agrada molt les cançons d'aquet any espero que arrasem:) bon treball Adelaida.

Júlia Artigas ha dit...

Aquest any m'agrada molt el poster que deus haver fet amb alguna aplicació per al repertori de nadal. Crec que has escollit bones cançons encara que amb una mica més de temps hi dedicació haguesim pogut posar-ne alguna més. Bon treball!

Cèlia Prats Masdeu 3r. A ha dit...

El repertori pel concert de Nadal 2014 és molt complert! M'hauria agradat interpretar més cançons, però a causa de la falta de temps, solament ha estat possiblr tocar 3 peces.

Judit Prats Casadó 3r. A ha dit...

Quina bona elecció de cançons has fet, el resultat del treball constant farà que quedi un concert preciós. Bona feina!