diumenge, 4 de maig del 2014

MusicAppSelvatges Finalista al VIII Concurs Espiral Edublogs


Ahir van sortir els finalistes del Concurs Espiral Edublogs i us he de dir que MusicAppSelvatges és a la llista en la categoria de Blocs d'Alumnes de Secundària.

Estem tots molt contents i els alumnes ja comencen a deixar els seu comentaris en el nostre bloc, el seu bloc, ja que sense la feina de tots ells això no seria possible.

MusicAppSelvatges és un bloc col·laboratiu que es va iniciar el primer trimestre amb alumnes de l'optativa de música de 4tESO, i poc a poc ha anat incorporant alumnes de 2n i 3rESO al llarg dels tres trimestres. Hi ha una plantilla fixa d'alumnes autors del bloc (són els que escriuen i alguns dels que creen presentacions) i una plantilla variable d'alumnes que també aporten els seus treballs creats única i exclusivament amb dispositius mòbils. La resta dels alumnes són convidats a participar en el bloc mitjançant els seus comentaris i valoracions als diferents articles que escriuen els seus companys. 

La nostra alegria no acaba aquí, ja que "El sonido que habito" el bloc en el qual hem col·laborat compartint els paisatges sonors de La Selva del Camp, també ha quedat finalista en la categoria de Blocs Col·laboratius.

Hem passat la primera fase del concurs, la segona fase será el dia 17 de maig. Continuarem treballant amb forces i il·lusions renovades!

Esperem el vostre suport amb comentaris i visites al nostre bloc

Una abraçada virtual a tots des de La Garrotxa.




Si no veieu el vídeo tambe podeu fer clic aquí.

Per aquells una mica inquiets i amb ganes d'investigar, sapigueu que he fet el vídeo amb l'app Tellagami. La podeu trobar per Apple i per Android.

1 comentari:

Flora ha dit...

No sabeu la sort que teniu de poder aprendre d'una "MESTRA" tan professional com l'Adelaida !!!!
Us mereixeu aquest premi !!!!

Petons des de Barcelona !!!