dimarts, 11 de març del 2014

Storytelling amb Shadow Puppet a 3rESO

La paraula Shadow Puppet i el conillet que l'acompanya, ja és una paraula que comença a ser coneguda entre els alumnes de l'institut. Peró, algú sap què vol dir "Storytelling"?

Si ens hi fixem bé i ho traduim de l'anglès, senzillament vol dir explicador d'històries, és a dir, aquesta App ens serveix per explicar una història amb les imatges que nosaltres vulguem i amb la nostra veu. 

Això és el que han estar fent aquests dies quatre alumnes de 3rESO. Ens han explicat petits fragments dde la vida de quatre compositors del Barroc. 
Els voleu conéixer?

6 comentaris:

Arjar ha dit...

Molt bé, uns treballs molt bons, i una eina fantàstica!

Laura Carreres ha dit...

Totes les presentacións han estat molt bé!
Encara que a una d'elles, concretament la de Lully, hi destacaria que potser li faltaria ficar alguna foto més durant la presentació, encara que la informació que dona és molt interessant.

esther garcía ha dit...

molt xules totes les presentacions m'han enseñat moltes coses de cadascun d'aquests personatges.Gràcies i heu fet molt bona feina!:)

Marina Freixes ha dit...

A mi m'ha deixat veure i escoltar tots els treballs. Trobo que la idea de posar-hi varies imatges és molt bona, ja que crida més l'atenció.
M'ha agradat que el Jordi en el seu treball poses música de fons, crec que és una bona eina per completar l'audició.
En el fons veiem que tots ells van ser persones com nosaltres de normals, cap va nèixer a la glòria i això m'ha sobtat.
Penso que la informació que ens transmet és molt intresant.

musicaade ha dit...

Bons comentaris. Sobretot els de la Marina, que fa una reflexio sobre el fet de ser compositor. També ha valorat el treball del Jordi pel fet diferencial de posar-hi música. T'has guanyat un caramel Marina!! (ja ja)

Àfrica Bartolí 3r A ha dit...

M'agraden molt aquests treballs, han treballat molt i se'ls ho ha de reconèixer, m'ha fet entendre millor les vides d'aquests personatges, com si els tingués més propers.