diumenge, 2 de març de 2014

Joan Magrané guanya el XXXI Premi Reina Sofia de Composició

Joan Magrané Figuera, ex-alumne del nostre institut, ha estat guardonat amb el Premio Reina Sofia de Composición Musical per l'obra titulada "... secreta desolació...", una composició per orquestra inspirada en un poema de José Àngel Valiente (1929-2000).

Recordo el pas del Joan per l'institut com el d'un alumne discret, treballador i sempre disposat a donar un cop de mà en tots els saraus musicals, ja fos tocar instruments Orff, flauta, piano, percussió o cantar. 

Despres d'acabar l'Institut, el Joan va estudiar a l'Escola Superior de Música de Barcelona (ESMUC) i actualment estudia un Màster en Composició al  Conservatori de París . 

Des d'aquest bloc, Música Selvatge (Música a La Selva del Camp) i des de l'Institut Joan Puig i Ferreter, li volem donar la nostra més sincera felicitació.

Joan, m'ha fet il·lusió fer aquest petit recull d'imatges dels nostres concerts (2002, 2003, 2004 i 2007). Espero que et faci tanta gràcia i , perquè no, nostàlgia, com a mi.Podeu sentir una de les seves últimes obres: el quartet per  corda titulat "Alguns cants òrfics" seguint AQUEST ENLLAÇ.  
FELICITATS JOAN!

2 comentaris:

gerard ochoa asens ha dit...

Felicitats! Sempre senta bé que a un ex-alumne li vagi bé.

Pablo Padilla ha dit...

Ojala que a tots els alumnes els hi vagi així de bé a la vida amb la música