divendres, 14 de març del 2014

Aprenem a utilitzar Noteflight: 2nESO C

Aquesta ja és l'última publicació dels treballs sobre composició i utilització de l'editor de partitures Noteflight que hem estat treballant amb els alumnes de 2nESO. 

Avui toca el torn als de 2nC. Trobareu els objectius de l'activitat i també treballs molt interessants si aneu a 2nA i a 2nB.

Ja sabeu que he valorat la correcció en saber copiar la partitura i posar-hi tots els elements,  però sobretot he tingut en compte la creativitat i l'originalitat en la composició d'alguna veu diferent i de l'acompanyament. 

Per tot el que ja he dit en aquest article i en els altres dos on he anant publicant els treballs, els que s'han destacat són: 

Marina Lehmann
David Mendoza
Albert Vasco

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Adelaida, el meu preferit és el de la Marina Lehmann. De segon B, el Joan Navarrete i de 2n A la Júlia Artigas.

Elisabeth Racionero ha dit...

M'han agradat molt els tres, però el que més el del David Mendoza!

Aleix Miró ha dit...

Hola Adelaida, jo coincideixo amb el Gerard en que de 2n B el millor és el del Joan Navarrete i que el de 2n A és el de la Júlia Artigas, però en el cas de 2n C per mi el millor és el del David.

Anònim ha dit...

Hola ! Els treballs de 2n C són tots molt xulos ! Especialment, m'ha agradat molt el de la marina :) Tots eñs altres també estan molt ben fets. Dóna gust escoltar-los ! Us ho recomano !!

Mireia Juncosa 2n A ha dit...

Els que m'han agradat més són el de la Marina i el del David. Els dos són diferents i no puc triar entre ells!