divendres, 7 de març del 2014

"Another brick in the wall" per Flauta

Avui just fa una setmana, a classe parlavem de "què aprenem gràcies a la música?" . Vam estar debatent perquè creiem que la música era important en la vostra educació i també vam veure un fragment de la pel·lícula The wall. La canço que se sent de fons es titula  Another brick in the wall i la música és del grup britànic Pink Floyd.

Com vam poder veure, el contingut de l'escena i la lletra de la cançó tracta un tema molt interessant i alhora molt delicat com és el maltractament psicològic infantil (sortosament ara a les escoles això no ho veiem). 

També ens vam poder adonar que  hi havia una altre tema d'interès i que, aquest si, és de gran actualitat: l'educació com a fre per a la creativitat. La música fomenta la creativitat i això és important en l'educació.

A la classe d'avui aprendrem la cançó, en una presentació en Wix que ha fet Carme Marchena. És important que les primeres vegades la toquem amb el Noteflight, ja sabeu que la qüestio del ritme sempre és complicada.




http://promuu.wix.com/the-wall

7 comentaris:

Arjar ha dit...

La cançó és molt original i el tema molt interessant, a vegades costa de creure que a l'escola hi hagués maltractament...

Arjar ha dit...

Aquesta cançó m'agrada molt, i a més no és gaire difícil!

Mar Torres ha dit...

Adelaida aquesta canço m'agrada molt, crec que no ens costarà gaire tocar-la. Espero que ens quedi força bé.

felix martínez ha dit...

Adelaida la trobo molt xula aquesta cançó perque ami aquesta musica aixi una mica mes canyera magrada molt

Bianca Dubei 2n A ha dit...

M'encanta aquesta cançó, és molt xula i no és gaire difícil tocar-la. Segur que queda molt bé si la toquem tots!

Aleix Miró ha dit...

Adelaida, la cançó i la pel·lícula són molt xules i tal, però per mi aquesta pel·lícula té un altre sentit, el sentit de la pel·lícula és que tenim dret a decidir i que l'escola no has de ser una presó. També que la música no és una assignatura com una altre, la música és un art, un llenguatge, una manera de viure... En fi la música és imprescindible.

Pau Balsells ha dit...

Adelaida, aquesta canço ja era impresionant però després de veure la película encara o es més. A mi m'encanta ja que també és fácil tocar-la.