dimarts, 25 de març de 2014

21 de març: Aniversari de J.S.Bach

El dia 21 de març el gran compositor del barroc alemany Johan Sebastian Bach, hauria fet 329 anys. Va néixer a la ciutat alemanya d'Eisenach i va morir a Leipzig (Alemanya).

No vam tenir temps de parlar d'aquesta efemèride, però com que "tots els sants tenen vuitada", us proposo celebrar-ho fent-li una felicitació personalitzada amb alguna App d'imatge que ens permeti posar una o vàries fotos del compositor. 

Jo he fet la meva felicitació amb PicCollage perquè era una App que no coneixia. Us asseguro que les 3 aplicacions que us proposo permeten fer unes felicitacions molt divertides (fotos dins d'un pastis d'aniversari, stickers per posar ...). 


Tinc 3 propostes d'App, dues hi són tan per Apple com per Android. I recordeu, tot i que les aplicacions també són per fer Collage, heu de fer una felicitació.  Hem podeu enviar les felicitacions per Edmodo.Pic+Pic Apple  Pic Collage Apple
Pic Collage Android
Image Chef Apple
Image Chef Android

4 comentaris:

Gerard Ochoa ha dit...

Jeje, trobo que és una feina molt divertida i sobretot original :)

Adrià Martín 3rB ha dit...

Adelaida he estat miran les dos aplicacions per android i la que em sembla que es millor per fer montatjes amb fotos i la més fàcil d'utilitzar i entedre-la és la de Pic Collage!!!

Sheila Gallego ha dit...

Jo he fet utilitzar Pizap, el programa qeu vam fer utilitzar l'any passat:)

Aleix Miró ha dit...

Té raó l'Adrià, jo ho he fet amb Pic Collage i ha sigut molt fàcil. Ha estat molt original i ràpid de fer, per tant animo a tothom que ho faci.