dimarts, 18 de febrer del 2014

Treballs 2nESO. La veu amb Apps Mòbils

Estem acabant el tema de la veu i ja tenim els diversos collages que els alumnes de 2nESO han fet utilitzant Apps Mòbils.

Tal com vaig explicar en l'article titulat "Els de 2nESO s'apunten a les Apps Mòbils", es tractava de conéixer alguns dels cantants que han pujat o que encara pugen dalt dels escenaris dels millors teatres d'òpera del món.

Han tingut diverses complicacions que hem anant superant amb paciència i ganes de fer la feina ben feta i el resultat ha quedat magnífic. Com podreu comprovar, les imatges han quedat molt petites i quan s'amplien per poder veure el que s'hi ha anat posant en cada etiqueta, perden qualitat d'imatge i no es pot llegir el que està escrit. Tot i això l'objectiu principal que era conéixer noms de cantants d'arreu del món, ha estat aconseguit. També han aconseguit aprendre a utilitzar el mòbils i les tauletes de manera diferent a com l'utilitzen habitualment. 

Felicitats a tots per la feina feta!

Podeu clicar els següents enllaços per veure la vostra feina.

5 comentaris:

Aina Bargalló 2.A ha dit...

Adelaida, fer aquets treball m'ha agradat molt ja que em pogut fer servir les aplicacions mobil desde un altre punt de vista.

Mireia Esteve ha dit...

Aquest treball a sigut diferent a els demés. L'he trobat més divertit i interesant. M'ha servit de molt aquest treball no tant sols per haver tret una nota sinó que també m'ha servit per aprendre i conèixer una mica aquests grans cantants que han triomfat per arreu del món i repassar les diferents tessidures. Espero fer més treballs d'aquest tipus.

Laia Altès 2B ha dit...

M'ha agradat molt realitzar aquest treball, ha sigut bastant diferent i divertit de fer! espero poder tornar a realitzar treballs com aquestos!

Mariapratsmusica ha dit...

Aquest treball m'ha agradat molt fer-lo! he après a fer servir noves eines de treball mitjançant les tauletes o ipad.

Mónica López ha dit...

M'ha agradat molt com han quedat els treballs i he après molt, espero fer-ne més amb aquesta eina.