divendres, 21 de febrer del 2014

Incredibox. Treballs dels alumnes


Ja he rebut quasibé tots els treballs que els alumnes de 2nESO han fet amb el programa Incredibox (n'hi ha alguns que no han sabut enviar la URL i d'altres no ho han fet). 

Estic molt satisfeta de tot el que he sentit, que no és poc! Veig que heu entès perfectament tot el que hem explicat sobre el discurs musical i que vaig detallar en aquest article.

Ah!! I  moltes de les vostres composicions tenen una dedicatòria que agraeixo molt :)  Així que dóno les gràcies a:  Pau Balart; Judit Prats i Mireia Juncosa; Nil Sanromà; Zoe Bonet; Mònica López; Joan Navarrete; Marina Lehmann; Elisabeth Racionero; Mar Torres; Alexandra Martí; Lara Armengol; Chaimae El Hamdouni; Guillem Ferrate; Sheila Garcia; Judith Perez; Anna Vilalta Boixet; Arnau Ollé; Félix Martinez; Aina Bargalló i Estela Martínez.

Per veure els vostres treballs només heu de clicar el vostre nom que trobareu buscant-lo a la imatge que hi ha a peu d'article. Ja veureu que l'he posat 3 vegades perquè us sigui més fàcil trobar-vos

Get Adobe Flash player

7 comentaris:

Arjar ha dit...

jejeje, han quedat molt bé tots...
Llàstima que jo no ho he pogut fer... :(

musicaade ha dit...

Llàstima Gerard, sé que algú més tampoc ha pogut per problemes similars, la tecnologia no és una "ciència exacta". Gràcies pel teu comentari

zoe bonet ha dit...

Es mol chulo adelaida ma agradat mol fer-ho

Mireia Juncosa 2n A ha dit...

M'ha agradat molt, crec que es una forma molt creativa per penjar els treballs en un bloc. I tots el que he escoltat són molt bonics

Júlia Artigas, 2n A ha dit...

Un treball molt ben fet! El collage és molt bonic amb tots els noms. Un dels treballs que m'ha agradat més és el de la Carme Martinez, perquè ha fet moltes convinacions. Gairebé ha anat convinant tots els sons i ritmes!

Anònim ha dit...

Adelaida a sigut un exercici molt divertit, aprens a que hi han diferents tipus de música i gràcies això aprens a que no sol hi ha una veu si no que inclús amb més d'una les coses poden sortir millor! Bona Feina!

Angie Style 2nA ha dit...

UUAAUUU!! Es nota que sa fet molta feina, i molt esforç, m'han agradat tots el icrediboox que he escoltat, espero fer mes treballs d'aquests tipos, perquè es molt divertit i entretenit!