diumenge, 9 de juny del 2013

Guanyadors! VII Premis Edublogs

El nostre Planeta de Blogs ha quedat guanyador a la VII Edició dels Premis Edublogs d'Espiral, en la categoria de Blogs d'Alumnes d'ESO.

Tenim la baldufa d'or!!!

Va ser una jornada plena d'emocions en la que es va fer molt difícil contenir les llàgrimes.

Com a professora estic molt contenta i orgullosa d'aquest premi que hem aconseguit amb l'esforç i la constància de tots plegats. Hem treballat mooolt tooots, vosaltres i jo, i això és el que el fa tant valuós per tots plegats.

Com dic en el meu discurs: "Gràcies per donar-me motius per aixecar-me cada dia ben d'hora ben d'hora i fer que la il·lusió per continuar ensenyant es mantingui dia a dia. Portaré aquest premi sempre amb mi".

Des d'aquí felicitem a la resta dels blocs guanyadors


30 comentaris:

Mariela Parma ha dit...

Enhorabuena!!! muchas felicidades!!!

Montsant López ha dit...

Felicitats Adelaida, aquesta recompensa a sigut per tot l'esforç i corrada que em fet, felicito a tot el món que hi ha treballat!!Hem pogut aconseguir aquella baldufeta que ens feia tanta ilusio!!

Laura Velasco 2nA ha dit...

Un discurs molt emocionant i sincer. Sempre hi ha una recompensa per la feina ben feta! Felicitats a tots!

Adrià Anguela Maydeu ha dit...

moltes felicitats

alega97884 ha dit...

M'ha agradat molt el video i el discursés molt adient. A mi quan m'ho van dir vaig haver d'esperar 5 segons per assumir-ho. Moltes gràcies Adelaida perquè ens has fet estimar la música encara més i ara podem saber fer altres coses que abans no sabíem fer-les

esther garcía ha dit...

Adelaida jo també m'hagues emocionat que bonic gracies per dedicar-nos aquestes paraules estic segura que a part d'apendre ens ho hem passat molt bé
Segueix així!
:)

Anònim ha dit...

Per molts no ens ho creiem, ha sigut una nova i molt bona experiència. Crec que tots els que ens vam presentar al concurs formant el planeta de blogs tindrem sempre present aquest premi. Tot hagués sigut més emotiu per nosaltres si haguéssim pogut venir a l'entrega de premis, però com bé dius al vídeo: la Renfe no ens ho va fer fàcil... Moltes felicitats a tots els músics selvatges que hem estat treballant durant tot el curs fins arribar al nostre objectiu tan esperat!

monica saenz ha dit...

adelaida primer que tot vull felicitar-ta per el teu esforç diari moltes felicitats adelaida

Clara Magriña 2nA ha dit...


Per a mi el discurs que ha fet l'Adelaida, ha estat molt adecuat i en tot moment ha volgut agrair-nos el treball que hem fet, pero sense ella no el huriem pogut duur a terme.
Moltes Felicitats a TOTS!!!!

Cèlia ha dit...

Moltes Felicitats a tu i a tots els meus companys i companyes! Entre tots hem fet una molt bona feina i ens mereixíem aquest reconeixement! I gràcies per fer-nos arribar tan lluny!

Per cert, un discurs molt bonic :)

Mònica Bonet ha dit...

Ser entre els tres primers ja era un èxit, però això ha estat rotund. Moltes felicitats a tots els que heu treballat per aconseguir-ho i a tu Adelaida per motivar-los i fer-ho possible. Ser el blog guanyador entre tants, no és poca cosa. Endavant amb la feina ben feta!!

musicaade ha dit...

Muchas gracias Mariela. Un blog és una ventana abierta al mundo y es maravilloso poder recibir visitas y felicitaciones de alguien a quien no conoces pero que seguro ama la música y la educació. Un abrazo

musicaade ha dit...

Moltes gràcies a tots. Entre tots ho hem aconseguit!
Gràcies Montsant (quina feina més maca que has fet), Laura (molt treballadora), Adrià (la teva felicitació ahir em va arribar molt endins), Esther (a 4t t'ensenyaré el que vulguis), Mònica (gràcies per valorar el meu treball), Clara (que bonic poder arribar al cor de la gent amb les paraules, no?)
Una abraçada per tots.

musicaade ha dit...

A vosaltres alumnes de 4t d'ESO: Andrea (no deixis mai d'estimar la música), Maria (no saps la il·lusió que m'hauria fet que haguéssiu vingut), Cèlia (es molt bonic que reconeguin la feina que un fa i el millor és poder compartir aquest reconeixement).
A totes dues abraçades :)

musicaade ha dit...

Gràcies Mònica, tenir les paraules de reconeixement d'una companya de feina que dia a dia està al costat i valora la feina que fas i que fem tots plegats per fer que l'educació tingui un sentit, no és poca cosa. Nosaltres continuarem amb el nostre projecte per millorar cada dia la qualitat de l'ensenyament malgrat les retallades i els entrebancs que tenim! :) Un peto i una abraçada molt grans.

Alba Barberà ha dit...

Enhorabona pel premi!
La feina ben feta, al final, sempre té recompensa:)

Adrià Martín 2n B ha dit...

adelaida felicitats!! aquest any amb el discurs has sigut més ràpida a durat menys que l'any passat he!!!
buenu que el discurs m'ha emocionat. Gracies adelaida per ser com ets, NO CANVIIS!!!!!!

Unknown ha dit...

Moltes felicitats Adelaida i també a tots! Ha estat una gran sorpresa guanyar la baldufa i el discurs m'ha agradat, molt bonic.

josep ha dit...

Res... a sigut una sorpresa que crec que ni jo ni ningú ens esperavem, pero avegades la vida ens sorpren així. No sabiem ni si arrivariem a ser finalistes i mira... Felicitats a tots els meus companys i a tu que ha sigut la nostra gran empenta!:)

Elisabet Sorribes ha dit...

Ara sí que sí, per fi la tenim a casa! La veritat és que ens la mereixíem i molt, per tota la feina de tots i el treball constant dia a dia que ha fet que aquest premi hagi sigut nostre! Moltes felicitats a tots i sobretot a tu Adelaida!

Aleix Solé ha dit...

Enhorabona Adelaida per el premi,perfi ens han recompensat tot el treball que em fet,sobretot tu,ja que tot això porta una gran feinada!!!

Laura Pino ha dit...

Felicitaats Adelaida, i felicitaats també a tots els blogs de 3r i 4t! Per fi podem dir que la baldufeta daurada es nostra, i ho podem dir ven orgullosos per que això demostra que durant aquest temps hem estat treballant molt!

musicaade ha dit...

Que contenta que estic amb tots aquests comentaris. Quan hagin passat els anys i em torni a mirar aquest article, em farà il·lusió veure tots els vostres comentaris :)

musicaade ha dit...

Moltes gràcies Alba (com dius tu, la feina ben feta SEMPRE té recompensa, Adria (ets tan salat! TU TAMPOC CANVIÏS), Xènia i Josep (ha estat un goig tenir-vos en "l'equip" de 4t), Elisabet (sigues sempre tan treballadora com ara), Aleix (gràcies per valorar la meva feina, la faig amb molt de gust!), Laura (la feina sempre té recompensa). GRÀCIES A TOTS!

Pilar Moreno ha dit...

Felicitats a tots i a totes! Fins ara no he pogut comentar, però diuen que mes val tard que mai oi?
Quant l'Adelaida ens va dir que gracies al nostre trevall ens habiem clasificat als premis Edublog, ens va fer sentir a tots molt orgullosos de la feina feta, però, quant ens va dir el dilluns a classe mig emocionada que (pels que no habien llegit la noticia al blog o moodle) habiem guanyat el primer premi, ens vam sentir molt mes orgullosos i satisfets del nostre esforç. Que reconeguin la feina feta i el gran esforç que hi hem posat: NO TE PREU!!
També vull donar les gràcies, crec que en nom de tots els companys, a l'Adelaida. Sense ella res d'això hagués pogut passar.

Eugènia Cavallé ha dit...

M'ha agradat molt el discurs Adelaida:)!
Moltissimes felicitats a tu i a tots els alumnes per esforçar-vos dia a dia i fer una molt bona feina. Us mereixieu arribar on heu arribat:)

Marc Carles ha dit...

FELICITATS!!!Ja som tots nosaltres guanyadors, ja que em treballat molt per poder.ho seguir endavant. I ara la pregunta que hus faig a tots, que sou el que treballeu es, conseguirem la segona baldufa d'or? Amb molt de treball i esforç, ho podrem aconseguir.

laura carreres 2nA ha dit...

Enhora bona!!!
Un discurs molt bonic i emocionant,
i trobo que tos em fet molt bona feina col·laborant tots junts!

gisela ha dit...

Una discurs moolt emocionant i bonic Adelaida!
Enhorabona!! us ho mareixeu pel treball que heu estat fent durant tot l'any. Enhorabonaa de veritat!!

musicaade ha dit...

Moltes gràcies a tots! A tu Pilar per valorar la teva feina i la feina de tots els teus companys i per donar-me les gràcies de la manera com ho fas :); Eugènia m'agrada que hagis escoltat el discurs, les paraules també anaven per tu; Marc, trobo que estàs molt animat en el camí cap a la segona baldufa d'or :) ; Laura, tu ets de les grans col·laboradores i treballadores de 2nESO, moltes gràcies pels teus comentaris de suport constants; Gisela, que bonic poder emocionar amb les paraules, m'alegra que t'hagi agradat :)