dimecres, 3 d’abril del 2013

Ens presentem als Premis Edublogs 2013



Els nostres blocs ja han sortit publicats a la web del concurs (blocs 3rESO i blocs 4tESO).  Ens presentem als premis Espiral Edublogs 2013 en la categoria de Blogs de Alumnos.

La idea inicial  va ser presentar-nos amb els alumnes de 4tESO (4t ESO: Activitats 2.0). Des de principi de curs n'havíem anat parlant i poc a poc ens hi vam anar engrescant. 
Però el cert és que aquest curs 2012-13 està sent un any en què els alumnes de 3rESO (3r ESO. Activitats 2.0) han entrat amb moltes ganes en el món dels blocs i les eines 2.0. La majoria han treballat molt i molt bé, i m'han donat sorpreses molt agradables fent treballs de molta qualitat. Així és que també ens hem  animat a presentar-nos.

Trobareu tota la informació clicant la imatge




6 comentaris:

laura carreres 2nA ha dit...

Us dono la enhorabona per participar en el concurs de edublogs, i us desitjo sort!!!

Anònim ha dit...

Que bé! Perfí! Espero que guanyem, o que arribem a ser finalistes almenys!

Anònim ha dit...

Sóc el Joan Milà! Us desitjo molta sort en el concurs, teniu opcions de guanyar! A nosaltres ens agradaria haver-nos presentat però no treballem prou

Judit Ferran (3r B) ha dit...

Quina il·lusió anar al concurs! Si continuem treballant podrem aconseguir una baldufa! Bona sort!

Hakim Ouali ha dit...

Esta molt bé Adelaida :)De ben segur que arribem a ser finalistes algun blog de l'nstitut, encara que l'importan sigui participar !! SORT A TOTHOM!

musicaade ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris i suport, però la feina la fem ENTRE TOTS!. Fins i tot aquells que no surten a la foto :) però que també estan entre els que treballen i s'impliquen cada vegada més :)