dimecres, 13 de març del 2013

Symbaloo: Música Selvatge


Ha nascut un nou Symbaloo, el Symbaloo de Música Selvatge.

L'objectiu en la creació d'aquest Symbaloo ha estat únicament el de proporcionar a tots els alumnes "selvatges" i a tots aquells que visiteu aquest bloc, un bon cabaç d'eines que us serveixin per treballar a l'Aula de Música i fora de l'aula de música. 

Hi trobareu totes aquelles eines amb les que jo treballo i treballo amb els alumnes. De moment n'hi ha unes quantes i a mesura que vagi trobant coses interessants l'aniré actualitzant.

Veureu que al webmix principal hi ha enllaçats 5 webmix més: "Presentacions", "Recursos Diversos",  "Apps mòbils", "Imatge i so" i "Webs Musica i Altres". Clicant aquestes pestanyes anireu directament al webmix on hi ha els enllaços. Després, en cada un d'aquests webmix trobareu una pestanya que us retornarà a la pàgina principal.

Podeu afegir aquest Symbaloo al vostre Symbaloo clicant simplement a "Afegir aquesta pàgina".

Espero que us pugui servir d'alguna cosa. 

7 comentaris:

Cris Fontgivell 3r A ha dit...

Adelaida! Què bé m'ha anat. He descobert pàgines que van molt bé. M'ha encantat Grooveshark, he pogut descobrir moltes cançons clicant a popular (algunes que no havia sentit, és clar). Moltes gràcies per compartir el teu Symbaloo.

Núria Mansergas ha dit...

Hola, estic d'acord amb la Cristina. Adelaid, en el teu symbaloo hi han coses molt interesants. Gràcies per compartir-lo! :)

monica 2nA ha dit...

adelaida em va molt be aquwest symaloo

monica ha dit...

gracies adelaida per fer aquest

Sergi Brocal ha dit...

adelaida em va perfecte aket symbalo gracies per compartiro;)

Roger 2nA ha dit...

Està molt be aquesta eina, gràcies Adelaida, per mostrar-la.

Alba Lopez 2n-C ha dit...

Adelaida, va molt be aquest programa, es una manera mes facil de poder treballar, gracies! :)