diumenge, 10 de març del 2013

Els "80's" per Cristina Fontgivell

Els alumnes de 3rA han acabat el trimestre, però hi ha gent que encara treballa i ha treballat molt. Em refereixo a la Cristina Fontgivell i el treball que ha fet sobre la Música dels anys 80

Com ella mateixa diu en l'article de presentació en el seu bloc "volia aprendre "una mica" sobre els principals cantants i grups de la música d'aquella dècada".

El treball de la Cristina consisteix en un grup de 43 glogs (un per cada artista) recollits tots plegats en un Popplet. Els ha classificat en dos grans grups: els 80's a Espanya i els 80's a la Resta del món.  

La llista d'artistes és interminable: Queen, Michael Jackson, Whitney Houston, U2, Nirvana, Rolling Stones, Ramones, Madonna ... i també Heroes del Silencio, Alaska, Miguel Rios, Tino Casal, Los inhumanos, Hombres G... Cada pop té enllaçat un glog. 

Podeu veure el treball clicant a la imatge o clicant AQUÍ. El treball diu no s'acaba aquí ja que està elaborant un qüestionari que ens permetrà aprofundir en alguns d'aquests músics.

Pels que sou nous en aquest bloc, voldria recordar un treball que la Cristina i l'Eva Lòpez van fer l'any passat (aleshores alumnes de 2nESO) van fer sobre la Música de la nostra vida: un recull de 15 Glogsters, un per cada any, de la música que ha sonat des del'any 1998.

Moltes gràcies Cristina i FELICITATS PEL TREBALL!!

4 comentaris:

Núria Mansergas ha dit...

Està molt ben fet Cristina! Molt ben treballat! Sempre està bé aprendre coses noves sobre la música. Molt original la imatge de "I <3 80s". Felicitats pel treball. :)

Mª Jesús Camino ha dit...

Hola Adelaida, menudo trabajazo el de Cristina. Por favor felicítala de mi parte. Seguro que te sientes orgullosa de tener alumnos tan estupendos. ¿Le habrás puesto un 10 no? jejeje Un abrazo

musicaade ha dit...

Que maravilla vernos en el blog:) Muchas gracias por tu comentario, és un honor viniendo de una persona como tu. Ha sido un trimestre fantástico con unos alumnos fantásticos como alumnos y como personas. Cristina va a estar loca de contento cuando vea tus felicitaciones.Besossss

Alba Vives ha dit...

Enhorabona Cristina per aquest magnific treball!! Es molt bonic i es nota que t'hi has esforçat molt!
Felicitats!