divendres, 25 de gener del 2013

La nostra aportació a Educ@conTIC

Educ@conTIC és una publicació digital dedicada a l'ús de les TIC a l'aula. Alguns de vosaltres ja la coneixeu perquè, entre d'altres, hi ha una secció molt interessant que és el Laboratorio on hi podem trobar eines i recursos diversos per poder fer els nostres treballs (la podeu trobar enllaçada a la barra lateral del bloc)

Aquesta setmana la revista ha publicat un article dedicat a l'ensenyament de la música: "Nuevas ideas para aprender Història de la Música". En aquest article s'hi recullen propostes i treballs molt interessants elaborats per una bona colla d'alumnes i professors de diferents centres d'arreu del país.

M'ha omplert de satisfacció comprovar que entre aquest recull de propostes,  també n'hi podem trobar algunes de les que han dut a terme els alumnes de 3r i 4t d'ESO de l'Aula de Música del nostre institut. (tot llegint l'article trobareu els enllaços d'aquests treballs)

Des d'aquí felicito a aquests alumnes pels seus magnífics treballs i agraeixo a la Mª Jesús Camino que hagi comptat amb la nostra col·laboració per fer aquest article.

4 comentaris:

Cris Fontgivell 3rA ha dit...

Guau! Què bonic i quina sort deu ser formar part d'aquests treballs! La veritat és que els que heu fet aquests treballs us ho heu treballat molt. Impresionant! :D

Eva López ha dit...

Quina passada! Adelaida és molt bonic que el teu treball i el dels alumnes es vegi recompensat d'aquesta manera!
Bon cap de setmana!

musicaade ha dit...

Moltes gràcies a totes dues. El millor que li pot passar a una professora és tenir alumnes que s'interessin per les seves propostes i s'impliquin en el treball del dia a dia de l'aula. El vostre treballa de l'any passat n'és una bona mostra (http://musicaselvatge.blogspot.com.es/2012/04/la-musica-de-la-nostra-vida-by-eva-i.html).
És per tot aixó que estic molt satisfeta i orgullosa de tots els meus i les meves alumnes.

Núria Mansergas ha dit...

Adelaida!:)
Estan molt ben fets els treballs. Aquí es on es veu reflectit el teu l'esforç i el treball diari dels alumnes. M'ha agradat molt. Moltes felicitats als alumnes i a tu, Adelaida.
Bon cap de setmana i bona música a tots! :D