dimarts, 15 de gener del 2013

La música de la família. Treballs 2n ESO

S'han acabat les vacances i un bonic record poden ser els treballs que els alumnes de 2n d'ESO han fet sobre la música de la seva família. He fet una selecció d'un quants d'ells i la resta els podeu veure seguint els enllaços de tots els treballs que he penjat a Pearltrees.


Com podeu veure hi ha treballs molt interessants.

Laura Velasco 2nA Marina Freixes 2nA
Africa Bartolí 2n A
Alicia Shahbazi 2nB Adrià Martín 2nB
Júlia Llobet 2nB
Patricia Martinez 2nC Mar Pareja 2nC
Guillem Membrives 2nC

14 comentaris:

denisa ha dit...

el que mes m'ha agradat és el de la laura velasco .Esta molt ben fet .


Denisa 2nA

Guillem Domenech ha dit...

M'agraden tots els glogs, crec que tothom ho ha treballat i fet molt bé.







Guillem Domènech 2n C


Mireia Fort ha dit...

A mi m'agradat molt descobrir la musica que els hi agrada als meus familiars. M'agradat molt fer el treball a sigut molt divertit.

Arnau Domènech ha dit...

M'han encantat els Glogs que ha fet la gent. Han estat molt treballats tots. A mi, personalment em va agradar molt fer aquest treball per que vaig poder esbrinar quines cançons els hi agradaven als meus pares. Esper-ho que seguim fent Glogs com aquest.

- Arnau Domènech Rofín -

Mar Pareja ha dit...

A mi els glogsters que més m'han agradat han sigut el de la Patricia MArtínez i la Julia Llobet; crec que son molt interessants i estàn molt currats. Jo m'entres feia aquest glogster em sentia molt bé perquè cançons que cantem ara les cantaven també i això vol dir que son boniques, tradicionals.. espero fer més treballs com aquest!!

Alba López 2n-C ha dit...

El glogster que m'agrada més, encara que m'ha costat de triar-los ja que tot són molt bonics, és el de Guillem Membrives, per què esta molt ben decorat i hi han moltes cançons de tots els seus familiars. Aquest treball m'ha agradat molt fer-lo perquè hem vist tipus de música de fa molts anys i hem vist la diferencia de cançons de ara i abans.

Patricia Martínez 2nC. ha dit...

Jo voto el de la Mar Pareja perquè és molt maco! M'ha agradat molt ja que té cançons de Nadal i a mi m'agraden molt les cançons de Nadal.

laura carreres 2nA ha dit...

Els treballs que m'han agradat més dels que has publicat en el bloc són el de la Laura Velasco i el de la Marina Freixes, m'han agradat molt perquè m'agrada la decoració i en el de la Laura com ho ha combinat les decoracións i les imatges.

laia ha dit...

tots són xulissims, pero els que m'han agradat més són els glogs de la Laura Velasco i el de la Marina Freixes.

gisela ha dit...

personalment en tots els treballs s'han pasat bastanta estona pero personalmentels que m'han agradat més son els de la laura velasco i el de la julia llobet, son molt bonics, estan molt currats i les cançons que han ficat m'encanten. encara que hagui tingut problemes en en glogs a sigut divertit fer aquest treball!! espero fer-ne mes i no tenir problemes jaja :)

gisela risco 2nb

Unknown ha dit...

Molt bons treballs, m'han agradat tots i crec que és una proposta molt original Adelaida!

Laura Velasco 2nA ha dit...

A mi m'han agradat molt tots els glogsters. Jo he descobert grups que no sabia que existeixen i alguns grups m'han agradat. Aquesta activitat ha estat diferent de les altres, hem après a respectar als altres i els seus gustos.

Jordi ha dit...

Els treball que m'ha agradat més ha sigut el del Guillem Membrives, perquè ha ficat molta informació sobre la música que escoltava bastanta gent de la seva família i també perquè és molt original i està molt ben fet.

Alicia Secaduras 2nA ha dit...

Fer aquest treball ha sigut una manera d'apendre música d'abans, descubrir els cantants que havien perquè durant aquella època hi van haver de molt importants. No puc triar-ne un de tots aquests perquè tots són molt bons. Han fet un molt bon treball. Cadascú amb el seu estil, amb personalitat.