divendres, 23 de novembre del 2012

Compositors clàssics amb "Fotobabble"

Acabem el Classicisme amb els alumnes de 3rC i farem un resum dels principals compositors d'aquesta època elaborant una imatge parlant: un "Fotobabble".

Es tracta d'una senzilla activitat feta amb una eina, Fotobabble, que ens permet posar una foto i gravar un text relacionat amb la foto. Seguirem aquest tutorial: TUTORIAL FOTOBABBLE.

Nosaltres farem una petita biografia dels compositors més destacats del Classicisme com són: F.J.Hadyn, W.A.Mozart y L.v.Beethoven. També van destacar, tot i que no són tant coneguts tres fills de Bach: Wilhelm Friedemann Bach, Carl Philipp Emanuel Bach i Johan Christian Bach. Finalment també podem parlar d'Antonio Salieri que té un paper destacat en la pel·lícula "Amadeus" de Milos Forman.

Heu de tenir en compte que abans de començar a gravar heu de tenir el text elaborat (no s'hi val copiar!) que ha de tenir unes 150 paraules com a molt. El text ha de donar dades biogràfiques d'interés i parlar de les seves obres més importants. Ah, i sempre és interessant posar-hi alguna xafarderia sobre el músic en qüestió, que faci l'escolta més interessant.

Un cop acabat el Fotobabble, l'embediu en el vostre bloc. Per fer-ho us anirà bé seguir aquest tutorial: COM POSAR UN EMBED AL BLOC?

Us deixo d'exemple el Fotobabble que la Cèlia Roig (alumna de 4t d'enguany) va fer l'any passat.