dissabte, 16 de juny del 2012

Tic o no Tic?

Els alumnes de 4t ESO enguany han estat fent tots els treballs i activitats amb un bloc propi. Arribem a final de curs i és hora de començar de fer balanç de què ha suposat per tots nosaltres (professora i alumnes) el fet de treballar amb bloc.

Per part meva no cal que us digui que enguany ha estat un any molt especial i gratificant. El fet de rebre un premi en reconeixement al treball amb les TIC,  em fa pensar que la manera com he portat a terme aquesta activitat amb els alumnes de 2n, 3r i 4t d'ESO, cada un amb les seves necessitats curriculars específiques (llenguatge musical, organologia, història de la música, jazz, pop-rock, música i cinema, interpretació musical: flauta i ORFF), potser no ha anat tan desencaminada

Segurament que moltes de les coses s'haurien pogut enfocar d'alguna altra manera i que algunes activitats no han tingut el resultat esperat, però també hi ha hagut molts encerts i molts alumn@s han treballat amb molt d'entusiame i dedicació i han fet propostes i treballs molt interessants.

Ara és el torn dels alumnes. A ells els toca explicar què ha suposat aquest primer contacte amb l'ús de le noves tecnologies com a eina de treball havent de gestionar un bloc propi. Què he après? Com ho he après? Quins reptes he hagut de superar? Tot això evidentment en el treball del dia a dia en l'assignatura de Música.

Aquest és l'últim repte: fer un article de reflexió . Per fer-ho caldrà que utilitzem alguna de les eines que proposo a continuació i que alguns de vosaltres ja heu anat utilitzant durant el curs:
1.  Prezi:     "Música i Cinema"  by Clàudia Cobas:
2. Go! Animate:      "Concert de primavera" by Cristina Monforte
3. Kizoa:    "Concert de primavera" by Maria Prats
4. Koowall"El rock dels 80 i 90" by Marta Roig, Clàudia Cobas i Javi Monzón
5. Glogster:  "Cantant sota la pluja" by Maria Mateu;
6. Pixton: exemple  "Escola Verda" by Alba Vives, Cristina Fontgivell i Eva López (de 2nESO)
7. Fotobabble:    "Antonio Salieri" by Anna Iglesias (de 3r ESO) .



Els que us decidiu pel Fotobabble penseu que el personatge que parli heu de ser vosaltres. Podeu posar una foto  vostra i la podeu modificar amb qualsevol programa editor de fotografies com per exemple el pizUp
(la imatge de l'article és de Nestor Alonso d'Educ@contic modificada amb pizUp)

2 comentaris:

LauRa ha dit...

Ets una font tremenda d'inspiració. Gràcies pel que em vas ensenyar en el seu temps, la il·lusió i les ganes amb què ho preparaves i fèiem classe i pel que puc continuar aprenent i ensenyant als que venen al darrere meu.

Laura Masdeu.

musicaade ha dit...

Quina il·lusió més gran trobar-me amb aquest comentari!!!! I QUIN COMENTARI!! Saber que aquella llavoreta que vaig plantar (ara ja fa uns quants anyets, buff!!) dóna els seus fruits i que en continuarà donant amb les llavoretes que tu estas plantant ara, és el més bonic de tot. GrACIES PER CONTINUAR CONFIANT AMB MI!!! Petons!!!