divendres, 4 de maig del 2012

Som finalistes a Espiral Edublogs 2012!!



Si, si, ho heu entès bé!! Som finalistes!!



I la meva alegria és doble perquè aquest som finalistes vol dir que Música Selvatge 2 i El bloc de Música de la Clàudia Cobas (alumne de 4t d'ESO) hem arribat a la final!!
I els primers amb qui vull compartir aquesta alegria, és amb tots vosaltres, que sou els meus alumnes i sou els que feu que cada dia "ben d'hora, ben d'hora" tingui ganes de posa'm a treballar i tingui il·lusió per continuar endavant amb la feina i amb el bloc.

La setmana vinent hi haurà els guanyadors. Ja queda menys!! I ara, a continuar treballant!!

24 comentaris:

Maria Mateu ha dit...

Moltes, moltíssimes felicitats!!!
Enhorabona!!

angeles ha dit...

Desde Oviedo, enhorabuena!!
Un saludo

musicaade ha dit...

Gràcies Maria! Espero que aquestes ganes per aprendre i aquest esperit tant positiu que tens, t'animin a continuar amb la música i amb el bloc!

musicaade ha dit...

Gràcias Àngeles! Con ganas de desvirtualizarte. Un abrazo.

Mª Jesús Camino ha dit...

Muchísimas felicidades Adelaida y Claudia!!! Es un orgullo para todos los profesores de música ver vuestros blogs en la lista de blogs finalistas. EN mi opinión os merecéis ganar este certamen, no solo por los materiales de producción propia sino por la originalidad, las propuestas de actividades con sus resultados, la cantidad de horas de trabajo e ilusión que se desprenden de cada entrada, el buen gusto y diseño, etc. pero sobre todo porque enriquecéis día a día la educación musical.
Un fuerte abrazo
mariajesús

musicaade ha dit...

Gracias Mª Jesús! Como hemos comentado en diversas ocasiones lo más maravilloso de todo es compartir. Y tu nos has enseñado el valor de compartir: compartir el trabajo y compartir la ilusión por la música y su docència.
Un abrazo!!

adelaida

Carme Marchena ha dit...

Enhorabona. I ara a guanyar! Ets la millor.

Anabel ha dit...

Enhorabuena desde Zaragoza!
Da gusto compartir buenas noticias en estos malos tiempos.
Un abrazo.
Anabel.

Maria Prats ha dit...

Moltissimes felicitats! Els blocs estan molt bé i arribar a la final ja es molt! Enhorabona!

Flora Terensi ha dit...

Ja saps lo contenta que estic per tu !!!!!! T'HO MEREIXIES des de fa molt temps, per la teva professionalitat, per la il.lusió que poses en la teva feina, per les hores de dedicació i per creure que es pot fer música d'una forma diferent.
Ets un bon referent per a tots els professionals de la música que volem aprendre amb les TIC.

Molts petons, guapa !!!!!

musicaade ha dit...

Gràcies Carme. Ja saps com aprecio la teva amistat, el teu suport i la teva ajuda incondicional a totes hores.
A veure si ho celebrem!

musicaade ha dit...

Gràcias Anabel! Un abrazo muy fuerte de una profe "Selvatge". Continuamos trabajando.

musicaade ha dit...

Flora estimada! Amiga i companya de viatges blogueros. Encara no fa un any que ens coneixem, però sembla que ens coneguem de tota la vida!
No saps com aprecio les teves valoracions, comentaris i ànims a l'hora de presentarme al premi. Som una bona colla els que estimem la música i intentem fer-la estimar amb la nostra dedicació i la feina feta amb il·lusió. Una abraçada.

musicaade ha dit...

Gràcies Maria Prats! És un autèntic plaer tenir alumnes com tu, que saben el que és fer un bloc i que saben què és esforçar-se per fer la feina ben feta com tu fas. Una abraçada i fins dilluns.

Núria Sardà ha dit...

Moltes felicitats Adelaida, la feina que hi ha darrera el blog és magnífica, els teus alumnes son molt afortunats de poder aprendre a estimar i gaudir la música amb tot el que fas. Per a mi ets la guanyadora!!!
Jo més que ningú (el blog de la que n'era la webmaster fins el 5/7/2010, "AMPA de l'Escola Santa anna de Castellvell del Camp" va ser el segon classificat en el IV Premio de Edublogs en la categoria Associaciones de Famílias)se el que hi ha darrera d'un blog la feina que comporta, les hores i el neguit i aquest primer reconeixement et donarà un "subidón" per a poder continuarar.. Apa doncs Madrid t'espera ja que com "La feina ben feta no té fronteres" la teva no és ben feta és excel•lent.

musicaade ha dit...

Moltes Gràcies Núria! La feina queda recompensada amb escreix quan veus que aquestes hores i aquesta il·lusió no cauen en un pou buit. Estic molt agraïda amb tots els comentaris que m'estan arribant i valoro molt especialment el teu per ser qui ets i haver arribat on vas arribar.

josep ha dit...

Moltes felicitats Adelaida!, ets una professora molt treballadora, i això és reflecteix sobretot en els teus blocs, que estàn plens de sorpreses i molta feina¡ i això ha tingut la seva recompensa, una vegada mès FELICITATS! :)

musicaade ha dit...

Gàcies Josep! I saps què és el millor de tot?. Doncs que el reconeixement vigui per part dels alumnes. Una abraçada!

Jessy ha dit...

Que bé! Esperem que guanyeu la setmana vinent! Moltíssima sort!

Alícia Domingo ha dit...

Moltes felicitats i molta sort Adelaida!
Ara a guanyar, que aquest bloc està mol ben fet i els seus articles son molt bons!

isabel torrents ha dit...

Enhorabona!!!
Això és un reconeixement a les nits sense dormir! Una abraçada.

isabel

Aroa P. ha dit...

MOLTES FELICITATS!
y molta sort! :D

musicaade ha dit...

Grácies a tots pels vostres comentaris tan optimistes!!!

Janet velasco ha dit...

moltissimes felicitats, que vaigi tot molt be ;)