dijous, 3 de maig del 2012


Quines mogudes que hi ha per la xarxa! I quina marxa que porten els profes de música!!! Si, si, això no pot parar!!

La meva amiga i companya de viatges blogueros Flora Terensi del bloc Fem Música a l'Àusias March, ens ha atorgat  el premi LIEBSTER BLOG, que en alemany significa "El meu Blog preferit". Gracies Flora, ets la millor!!!

Ah! I també l'Anabel Bovio de Baquetas Alocadas!! Ja en van dos!! La feina se m'acumula!!

El protocol a seguir és el següent:
  1. Copiar i enganxar el premi al bloc enllaçant-lo amb el blogger que l'ha atorgat.
  2. Premiar els meus cinc blocs favorits amb la condició que tinguin menys de dos-cents seguidor i deixar-los un comentari en les seves entrades per notificar que han guanyat el premi.
  3. Confiar que continuïn la cadena premiant al seu torn als seus cinc blocs preferits.
Així que ara ve la part més difícil, ja que decidir quins són els meus cinc blocs preferits no és cosa fácil. Hi ha molts blocs que m'han ajudat i m'ajuden i m'inspiren dia a dia en la meva feina com a profe de música i bloguera. S'ha establert una xarxa fantàstica de col·laboració entre tots els professors de música i ja en som un munt els que compartim la nostra feina amb tots ells. 

Us deixo la meva tria:
1.  Recursos Musicales: és un dels blocs de Maria Jesús Camino (Hacemos Música, Compartimos Música; Partituras para classe ) professora de l'IES San Miguel de Meruelo a Cantàbria. El seu bloc, ple de recursos per a l'ensenyament de la música, s'ha convertit en un bloc de referència de tots els professors de Música de primària i secundària (ella és la "culpable" que estigui en el món dels blocs).
2. Weblog de Paola: bloc de Paola Oliva el Blog de l'Aula de Música de l'IES Mar de Càdiz, a qui em faria molta il·lusió desvirtualitzar algun dia.
3. Música Amalgama: és el bloc de Carme Marchena professora de l'IES Ramón de la Torre de Torredembarra. La Carme, la Flora i jo som "Las Catalanas" en els nostres vitges blogueros per Espanya.
4. Baquetas Alocadas: és el bloc d'Anabel Bovio, de l'IES Rio Gallego de Zaragoza. És un bloc amb molts recursos i amb un ratolí molt "alocado"
5. El Aula Musical de Adriana: és el bloc d'Adriana Cristina professora de llenguatge musical del Conservatori de Gijón. Tot i que no és un bloc de secundària, és un bloc ple de recursos i de bones idees molt adaptables al dia a dia de l'institut.

Buff, i n'hi ha tants d'altres que m'agraden!! Aneu a l'apartat "Blocs que segueixo" i n'hi trobareu una bona colla.

GRACIES A TOTS PER COMPARTIR LA VOSTRA FEINA!!

3 comentaris:

MuntasMusica ha dit...

Això de les TIC és un no parar, moviment constant!

Mª Jesús Camino ha dit...

Hola Adelaida, muchas gracias por este premio. No he tenido tiempo de responder desde mi blog, llevo unas semanas a tope de trabajo..pero no quería dejar de agradecértelo.
Un abrazo campeona jejee

Adriana Cristina ha dit...

Hola, Adelaida
Muchísimas gracias por el premio. También estuve a tope de trabajo estas semanas y aún no pude publicar el agradecimiento, pero lo haré pronto.
Enhorabuena por el premio Espiral. Me alegro mucho de que tengas ese merecidísimo reconocimiento.
Un abrazo
Adriana