divendres, 27 d’abril del 2012

Pachelbel, t'agrada?

Ja fa 3 setmanes que amb els alumnes de 2nESO vam iniciar un Fòrum al Moodle sobre el Canon de Pachelbel i les versions que es poden trobar a la xarxa.. La participació ha estat molt gran i les versions que han anat penjant al Moodle han estat molt diverses ,  interessants i sorprenents.

L'elecció ha estat molt difícil  però finalment han quedat cinc finalistes. La idea és que ara digueu quina de les cinc és la que més us agrada i, entre tots, puguem trobar-ne una de guanyadora.

Teniu un llarg cap de setmana per anar donant les vostres opinions. Ja sabeu que al comentari heu de posar el nom i el curs.


Video 1: Proposat per la Montsant L.2nB

Video 2: Proposat per l'Aleix C. 2nA i la Montsant de 2nB

Video 3: Proposat per l'Òscar C. i Lluís Ll. de 2nB
Vídeo 4: Proposat per la Júlia M. de 2nC.
Vídeo 5: Proposat per l'Enric C. de 2nB

19 comentaris:

Alex Salvat 2eso A ha dit...

El video que mes m'ha agradat del Canon de Pachelbel a sigut el primer el dels mobils perque penso que es molt divertit i curios de veure.

Rubén 2nA ha dit...

La versió que més m'agrada és el monòleg del Canon de Pachelbel, la de l'Enric C.

Aurora 2nc ha dit...

La versió del canon de pachelbel que més m'ha agradat ha estat la que ha proposat la Montsant. Crec que és molt original i curiós el fet de representar la cançó del canon amb copes de vidre.

Lluís Expósito ha dit...

La versió que més m'agrada és la del dj changsta del Óscar C.

Mireia Iglesias 2n C ha dit...

La versió que més m'ha agradat d'aquestes ha estat la de l'Oscar.C i el Lluís.L; simplement perquè és una versió que em recorda a les cançons que es posen a les atraccions de la fira.I he dit simplement perquè m'ha costat escollir ja que totes eren molt curioses i bones; es clar que per aixó han estat finalistes, jajaja. :)
Tot i això jo sóc molt clàssica i no m'agrada gaire que de les cançons clàssiques se'n facin peces modernes (encara que així es conserven millor amb el pas del temps)perquè quan em poso a escoltar una peca clàssica, és per relaxar-me.

Cristina Fontgivell 2nA ha dit...

Abans de dir la meva preferida he de dir que totes les versions són molt bones. La primera, amb móbils és curiós que tambe es pugui fer música!. La segona amb copes de vidre, és curiosa de veure. La tercera modernitzada està molt bé perque una peça clàssica, moderna, crida l'atenció. La cuarta de la història és divertida, ja que disfrutes veient-la i la última, rius moltíssim amb el que li passa a aquest pobre home. La que m'ha agradat finalment és la del monóleg (proposada per l'Enric) perque a mi m'agrada molt riure i aquesta ha sigut la que m'ha fet riure més.

Judit Tost 2C ha dit...

A mi la versió que més m'ha agradat, com a alguns altres, és la tercera, la que han recomanat l'Oscar i el Lluís. És una versió diferent a la que tots coneixem i més animada, i trobo que val la pena escoltar-la.

Arnau 2nC ha dit...

La versió que más m'ha a gradat ha sigut la que han proposat l' Òscar C i el Lluís Ll

Francesco Galai 2n C ha dit...

La versió que mes m'ha agradat ha sigut la dels mòbils. És molt curiosa y divertida.

Júlia Miró Fornés 2on C. ha dit...

La versió del canon de pachelbel que més m'ha agradat ha estat la que ha proposat la Montsant la de les copes amb aigua. Apart de la versió que vaig penjar jo que també hem va semblar molt original.

Mar R. 2nC ha dit...

Jo, he trobat molta varietat en aquestes cançons, pero he de dir que la versió que m'ha agradat més ha sigut la primera, la que ha publicat la Montsant, perque les altres versions ja les havia sentit pero la de la Montsant no l'haia sentit mai, i trobo que és la més original.

pol domingo ha dit...

Pol D. 2nC

La versió que més m'agrada es la de l'Enric C. , es la més divertida i entretinguda , peró e de dir que totes estan bé i són molt originals

Cristina Alegre 2nC ha dit...

La versió del cànon de Pachelbel que més m'ha agradat és el video número 2 (de l'Aleix i la Montsant), perquè trobo que és molt original fer una cançó, en aquest cas un cànon, feta de copes de vidre. També he de dir que les altres versions m'han agradat, però el video 2 el trobo més curiós.

Aleix C. 2nA ha dit...

Les versions que més m'han agradat han estat les del video 1 i 2, per la seva originalitat.
No fa massa, a Tu si que vales, va sortir un noi que feia beatbox amb aquest canon, llàstima que no estigui a internet...

Eva López ha dit...

M'ha agradat molt l'últim video, el del monologuista. La música és un art, i si amb art podem crear somriures i riallades, l'art ens fa persones.

Andrea Ejimeno 2nB ha dit...

La versió que més m'ha agradat ha sigut la primera (publicada per la Montsant), ja que, crec que és una manera original i diferent d'escoltar música.

Judit F. 2n B ha dit...

La versió del canon de pachelbel que m'ha agradat més ha estat la primera, proposada per la Montsan. M'ha agradat l'idea de fer música amb els sons del mòbil.

niki ha dit...

nicolas 2a :
el video que més magradat a sigut el 2 magrada el ritme i es intresant.

Montsant López 2nB ha dit...

El que m'agradat més es el de l'Enric C., aquet monoleg es molt divertit i molt original, lúnic que em fa pena aquest home.