dimecres, 18 d’abril del 2012

"La música de la nostra vida" by Eva i Cristina

Amb els alumnes de 2nESO estem treballant amb glogster i la Cristina Fontgivell i l'Eva López ens han volgut fer un regal i han fet aquest treball extra titulat: "La música de la nostra vida".

És  un grandiós i magnífic treball format per 15 glogs!!! enllaçats al glog principal que és el que porta el títol del treball.

Les autores pensen que la música és la definició de la vida i per això han decidit representar tots i cada un dels anys de la seva vida en funció dels grans èxits que sonaven en aquell moment.

No us posaré les cançons que hi ha en tot el treball, perquè el que volem és que us el mireu i difruteu llegint la història de la vostra vida des que vau néixer.

Només un petit tast:  Què pasava al 1998, any del vostre naixement?
  • Alejandro Sanz cantava el "Corazón partio" 
  • Maria Carey i la Whitney Houston van guanyar un Oscar amb "When you believe"
  • Mónica Naranjo triomfava amb "Desàtame"
  • S'estrena la pel·lícula "Titànic" a Catalunya.
  • Ah! i per la tele feien els teletubbies
Apa, que teniu una bona estona per estar escoltant música!!!
  
MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE TREBALL EVA I CRISTINA
(deixo els comentaris del blog oberts perquè pugueu donar la vostra opinió aquí mateix)



10 comentaris:

Jessy ha dit...

Aquest treball es una pasada! Està molt ben fet!
Felicitats! Perquè us ho haveu currat un munt, de veritat.

Jessy ha dit...

Per cert! El millor de tot és que he recordat quan era petita a les festes familiars... Els moments de "bojeriaç", sense control, i que fessim el que fessim la nostra familia es riuria i ademés es ficaria a ballar i a fer el ruc amb nosaltres! Ja m'enteneu. Era el millor, de veritat M'ENCANTA aquest treball:)!

Alex Salvat 2esoA ha dit...

Moltes feliçitats per el treball que heu fet que us a quedat molt be. A mi m ha agradat molt perque explica la musica desde que vam neixer fins ara

Feliçitats
Alex Salvat

Alex Salvat 2esoA ha dit...

Moltes feliçitats per el treball que heu fet que us a quedat molt be. A mi m ha agradat molt perque explica la musica desde que vam neixer fins ara

Feliçitats

Marc Carles ha dit...

Moltes felicitats per el vostre Gloster. M'ha agradat molt perquè recordava les coses d'infant com teletuvis i alguns cantants que ara són molt famosos.

Però crec que també teníeu de pensar per els que van nèixer el 1997. Però apart de això està molt bé.

Judit Tost 2nC ha dit...

M'agrada l'idea del treball! Penso que la música és capaç de fer-nos sentir de diferents formes, ens pot ajudar a prendre decisions, i molts cops ajuda a recordar moments que relacionem amb aquella melodia o cançó. Heu fet molt bona feina! Enhorabona :) !

Rubén 2nA ha dit...

Felicitats heu fet un treball molt interessant (encara que heu colapsat el glogster una mica, jaja, però val la pena). M'agradaria que em deixéssiu fer una fotocòpia de la foto del glog 2007, sí, sí la del professor Lluís, que en pau descansi. GRÀCIES

Cristina Fontgivell 2n A ha dit...

Hola!!
Moltes gràcies per fer els vostres comentaris de veritat! :D
Rubén: Clar que pots fer la fotocòpia de la foto del 2007. Aquestes coses no cal ni que les preguntis!
La veritat, sentim molt haver colapsat Glogster però es que vam tenir la idea, i quan sen's posa al cap una cosa d'aquestes no podem parar fins que ho fem. De totes maneres jo també penso que ha valgut la pena.

Elisabet Sorribes 2B ha dit...

Felicitats per aquest treball! La veritat es que al escoltar algunes cançons que hi ha, em recorden molts moments diferents de la infancia!:)

montsant lópez march ha dit...

Aquet treball us a quedat genial de veritat. Es nota que heu treballat molt, quan escolto algunes cançons en venen molt bons moments, de quan era més peque, sobretot els teletubis aquells moments eren els millors :)