dimarts, 24 d’abril del 2012

2nC. "Els Aeròfons" amb Glogster

Acabem tots aquests magnífics treballs sobre els Instruments de vent amb els alumnes de 2nC. Quina feinada que han fet tots ells. Hi ha treballs que val molt la pena que els mireu.
Mounir el Hamdouni Mounir el Hamdouni
Mireia Iglesias Mireia Iglesias
Júlia Miró Raquel Cogul i Aurora Masdéu
Pol Domingo i Francesco Galai Pol Domingo i Francesco Galai
Arnau Restoy Tània Ribero
Cristina Alegre Miriam Àlvarez


Mar Ribas i Judit Tost Tània Ribero
Robert Crusells Robert Crusells

10 comentaris:

Mireia Iglesias 2n C ha dit...

La majoria dels treballs m'han agradat molt; però s'ha de triar, i personalment el que més m'ha agradat és el de la Cristina Alegre.

Felicitats Cris pel teu trebal!! :)

Aurora 2nc ha dit...

A mi en general m'han agradat tots,tothom ha treballat molt. Els que m'agraden més són els de la Mireia i el de la Cristina Alegre, estan molt ven fets.

Pol Bergada 2nC ha dit...

Mireia jo també estic dacord amb la teva elecció però crec que cal remarcar el treball de l'Arnau ja que és el primer cop que ho fa i no esta gents malament.
Espero que segueixi així !!!
Perfecte Arnau

Arnau 2nC ha dit...

El glogster que més m'ha agradat ha sigut el del Pol Domingo i el Francesco Galai ja que són molt originals

Francesco Galai 2n C ha dit...

A mi m'ha agradat molt el treball de la Mireia. Esta molt be explicat, el diseny molt bó. Un treball que es mereix un 10!

Júlia Miró Fornés 2on C. ha dit...

El glogster que més m'ha agradat ha sigut el de la Mar Ribas i la Judit Tost, ja que es molt original el fons que en triat i com ho han estructurat, també per que m’agradat com ho han explicat. Encara que també n’hi ha d’altres que estan força bé.

Cristina Alegre 2nC ha dit...

Jo opino que casi tots els treballs estan molt ben fets, on vec que us heu dedicat bastant. Els que més m'han agradat més són el de la Mireia Iglesias (molt ben fet) i el de la Raquel i l'Aurora (està poc escrit però amb dades ben explicades). Els altres treballs també els trobo força originals!!

tania 2nc ha dit...

M'agrada molt tots els treballs , i crec que em treballat molt i hem posat ganes i per això en finalitza ens agrada tant . Mireia estic d'acord amb tu , crec que el treball de la Cristina esta molt be i el teu també , pro en fi.. crec que en general tots estan molt be !

pol domingo ha dit...

pol domingo
Per mi el millor treball és el de la Mireia els dos estan molt ben explicats i tenen un diseny que queda molt bé , segur que torna a treure exelent. Com ja a fet tots dire que em sembla que en general tots estan molt bé i espero que ens posi a tots bona nota

Judit ha dit...

Bé, en general tots els treballs estan molt bé, ja que cadascun d'ells s'ha fet amb molt d'esforç i dedicació. La veritat, si n'hagués de triar un, no sabria per quin decantar-me. En general estan tots molt bé! Cal destacar que m'ha agradat molt la decoració que ha afegit la Mireia, i la gran quantitat d'informació que aporten els treballs de la Cristina i la Júlia. Però també crec que ens hem de valorar a nosaltres mateixos, i reconèixer el que és bo. Va ser per això que la Mar i jo vam triar aquest fons per al nostre treball, i m'agrada com ha quedat! :P