divendres, 30 de març del 2012

Els Aeròfons: treball amb Glogster

Ja s'apropen les vacances i tal com us vaig dir tornarem a fer un pòster interactiu amb una eina que ja coneixeu: Glogster. El treball és sobre els Aeròfons.

Heu de triar dos instruments (1 de vent-fusta i 1 de vent-metall) que poden ser instruments de l'orquestra o instruments tradicionals d'arreu del món. Ja us he deixat tota la informació en el Glogster que us he preparat on us explico el que heu de fer i com ho heu de fer. Per poder accedir a la vostra carpeta de treball heu d'anar a (http://edu.glogster.com/ ) i posar la contrassenya que teniu en el Moodle (cada classe té la seva)


Abans de començar a treballar mireu el tutorial que ha preparat Angèlica Suarez i que us he enllaçat en el Glogster. També trobareu enllaços on buscar informació per el treball a l'apartat d'enllaços. El primer que hi ha és en un Mapa conceptual fet per MªJesús camino sobre Els instruments i la seva classificació (està ple d'enllaços amb molt informació molt útil).



Aquí teniu un exemple amb tot els apartats que ha de tenir el treball: Nom de l'instrument, Quin origen té, Com es fa sonar, El nom de les parts principals de l'instrument, Un vídeo. La mida de la lletra ha de ser prou gran perquè es pugui veure a classe projectat. Es valorarà el disseny i la creativitat!